Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok titeket nagyon Zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket nagyon Zavarna ha a férfi heti egyszer fürödne és tisztálkodna?

Figyelt kérdés
Sokszor nincs időm meg lusta is vagyok arra hogy tisztálkodjak ezért inkább lemondok erről a dologról nem tudom csajok ti hogy vagytok ezzel nagyon fontos ez számotokra
2018. ápr. 1. 13:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Lol. A kutyam gusztabb.
2018. ápr. 1. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"De miért nagyszüleink korábban is heti egyszer volt mosdás"

Bocs. De nem. Proli csalad vagy.

2018. ápr. 1. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Cseppet sem Zavarna, amíg nem a párom vagy egy munkatársam ilyen. A saját kis odujában mindenki akkora ogre lehet, amekkorához még gusztusa van...
2018. ápr. 1. 14:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még a kisebbségi emberek is megfürödnek minden nap.

De maradj olyan büdös amilyen akarsz. Nyáron meg kirohad mellőled mindenki.

Szüleid erre neveltek téged??

2018. ápr. 1. 14:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Ugyan már. Ez csak kamu. Igen soká van suli...

Ilyen ostoba és igénytelen ember szerencsére sosem talál párra.

2018. ápr. 1. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar az ilyen ember, feltéve, hogy nem kerül 2-3 m-es távolságon belül, ahol már megcsap a testszaga és a szájszaga.

Ha meg már a társkeresés rovatban írtad ki a kérdésedet, el tudnál magad mellett egy nőt, aki hetente egyszer tisztálkodik?

Enni egyébként van időd?

2018. ápr. 1. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet így élni? Én ha kihagyok egy napi fürdést már kivagyok. Számomra ez alap, hogy minden nap fürdök. Nyáron van, hogy akár kétszer is egy nap. Ilyen embernek a közelébe nem mennék.
2018. ápr. 1. 14:43
 18/24 anonim ***** válasza:

Ez most valami vicc?

Szagoltad mar ferfi farkat aki 10-12 oranal regebben mosdott??

2018. ápr. 1. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Wut? :DDD
2018. ápr. 1. 15:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Én még fekvőgipszben is minden nap elvonszoltam magam a fürdőszobáig, hogy megmosakodjak. Párom vendéglátózik, sokszor éjfél körül ér haza hullafáradtan, mégis megfürdik lefekvés előtt. És nem, nagyanyáink idejében sem heti egyszer fürödtek az emberek. Legalábbis mifelénk nem...
2018. ápr. 1. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!