Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket nagyon Zavarna ha a férfi heti egyszer fürödne és tisztálkodna?
Figyelt kérdés
Sokszor nincs időm meg lusta is vagyok arra hogy tisztálkodjak ezért inkább lemondok erről a dologról nem tudom csajok ti hogy vagytok ezzel nagyon fontos ez számotokra2018. ápr. 1. 13:13
12/24 anonim válasza:
"De miért nagyszüleink korábban is heti egyszer volt mosdás"
Bocs. De nem. Proli csalad vagy.
13/24 anonim válasza:
Cseppet sem Zavarna, amíg nem a párom vagy egy munkatársam ilyen. A saját kis odujában mindenki akkora ogre lehet, amekkorához még gusztusa van...
14/24 anonim válasza:
Szerintem még a kisebbségi emberek is megfürödnek minden nap.
De maradj olyan büdös amilyen akarsz. Nyáron meg kirohad mellőled mindenki.
Szüleid erre neveltek téged??
15/24 anonim válasza:
Ugyan már. Ez csak kamu. Igen soká van suli...
Ilyen ostoba és igénytelen ember szerencsére sosem talál párra.
16/24 anonim válasza:
Engem nem zavar az ilyen ember, feltéve, hogy nem kerül 2-3 m-es távolságon belül, ahol már megcsap a testszaga és a szájszaga.
Ha meg már a társkeresés rovatban írtad ki a kérdésedet, el tudnál magad mellett egy nőt, aki hetente egyszer tisztálkodik?
Enni egyébként van időd?
17/24 anonim válasza:
Hogy lehet így élni? Én ha kihagyok egy napi fürdést már kivagyok. Számomra ez alap, hogy minden nap fürdök. Nyáron van, hogy akár kétszer is egy nap. Ilyen embernek a közelébe nem mennék.
18/24 anonim válasza:
Ez most valami vicc?
Szagoltad mar ferfi farkat aki 10-12 oranal regebben mosdott??
20/24 anonim válasza:
Én még fekvőgipszben is minden nap elvonszoltam magam a fürdőszobáig, hogy megmosakodjak. Párom vendéglátózik, sokszor éjfél körül ér haza hullafáradtan, mégis megfürdik lefekvés előtt. És nem, nagyanyáink idejében sem heti egyszer fürödtek az emberek. Legalábbis mifelénk nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!