Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél normálisabb egy férfi, annál kevésbé fogja meg a nők figyelmét?
Bármint, ha kiírok itt egy kérdést, ami kulturált, normális és a nők felé irányul senkit sem érdekel. Kb 1 nő sem válaszol.
Valaki elkezdi szidni a nőket, akkor hirtelen elég sok megjelenik.
Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a nők azt akarják inkább értékelni, aki gonosz velük?
Persze én nem akarok gonosz lenni, de lehet az a baj, hogy én túl jó vagyok? Nincs beütésem? Mert ha nincs, akkor csak skippelnek "kit érdekel", "nem érdekes".
Ez a jelenség viszont elég érdekes. Komolyan mondom a stikkes férfiaknak sokkal előbb van több nője, mint nekem. És ezt nem leszólásból írom, csak fura...
Vagy a nőknek 0 önbizalmuk lenne és aki oróbálkozik normális maradni, úgy gondolják nem érdemlik meg?
Vagy mégis mi a fenéért van ez így?
Igen, jó lenne évenként egy kis figyelmet kapni.
De nem szokásuk megtisztelni vele.:D
és miből gondolod hogy ami te vagy az a normális?
ez a "gonoszak velük" jelentése pedig annyi,hogy ezzel valamilyen szinten demonstrálja a férfi,hogy nincsen hatalma felette a nőnek,tehát nem tudja a nő irányítani,befolyásolni mert nem egy pipogya.
nevezik keret megtartásnak is.
ha te irányítható vagy tettekben vagy beszélgetésben és gyorsan elveszíted a keretedet is nőkkel szemben,akkor bizony te vagy a stikkes.
Ez az én tapasztalatom.
Eddig nekem totál ez jött le, abból amit láttam.
Itt van például a kettes válaszoló. Totál gonosz kis emberek tűnik. Biztos több nő fordult meg életébe mint nekem.
ebben biztos is vagyok hehe
nah és mi ebből a tanulság?
hogy amit csinálsz és amit elképzelsz az a rossz és a nem normális és ha változást szeretnél ezen a vonalon akkor át kell alakulj normálissá.
Unalmas a kerdesed.
Es atlag duma, hogy azert nincs nod, mert tul jo vagy. Muhaha.
Haha, a szemembe nem mernéd mondani...
Persze neten mindenki nagymenő, szóval éld ki magad.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!