Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minél normálisabb egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél normálisabb egy férfi, annál kevésbé fogja meg a nők figyelmét?

Figyelt kérdés

Bármint, ha kiírok itt egy kérdést, ami kulturált, normális és a nők felé irányul senkit sem érdekel. Kb 1 nő sem válaszol.

Valaki elkezdi szidni a nőket, akkor hirtelen elég sok megjelenik.

Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a nők azt akarják inkább értékelni, aki gonosz velük?

Persze én nem akarok gonosz lenni, de lehet az a baj, hogy én túl jó vagyok? Nincs beütésem? Mert ha nincs, akkor csak skippelnek "kit érdekel", "nem érdekes".

Ez a jelenség viszont elég érdekes. Komolyan mondom a stikkes férfiaknak sokkal előbb van több nője, mint nekem. És ezt nem leszólásból írom, csak fura...

Vagy a nőknek 0 önbizalmuk lenne és aki oróbálkozik normális maradni, úgy gondolják nem érdemlik meg?

Vagy mégis mi a fenéért van ez így?

2018. márc. 31. 23:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
viszont nem vagy mimóza,ez már negyed siker.
2018. ápr. 1. 01:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért ezt a témát ne vigyük le addig a sztereotíp mélységig, hogy BMW, kigyúrtság, suttyóság, bunkóság ami felkelti a figyelmüket. (van ilyen réteg is, de az nagyon az alja)

Viszont tényleg van abban valami, nem is kevés, hogy nem a "rendes, kedves, védelmező, odaadó, gondoskodó, nem félrevezető, igazmondó, hűséges..." férfi az aki általában érdekli őket. Lehet, hogy itt ezt írják le vagy ezt mondják, ha az utcán megkérdezed tőlük, hogy milyen az ideális férfi. Szerintem 99%-uknak fogalma sincs arról, hogy miként írják le pontosan, hogy milyen férfiakra gerjednek. Bedobnak pár közhelyet miközben kattog az agyuk, hogy mi is a helyes válasz és kész.

Ahogy én látom a legtöbb valóban rendes kedves, gondoskodó, jószívű..... férfi ismerősöm nem éppen kapálózik az őt ostromló és elöntő nők áradatában. Sokkal inkább az a nyerő akinek első sorban a külseje felkelti a figyélmet és valami NEM BETANULT, de lehengerlő dumával eladja magát. Ezek a srácok viszont többnyire nem a rendes, kedves, őszinte, odaadó, gondoskodó blabla... csoportból kerülnek ki.

Szóval nem, nem a kiskedvesaranyosjószívűrendesőszinte srácok azok akikért sorbanállnak a nők, nem nekik van a legnagyobb sikerük és nem irántuk érdeklődnek a leginkább. Kár ilyen témát itt feszegetni egyébként. Semmilyen értelmes irányba nem szokott ez itt vezetni.

2018. ápr. 1. 03:50
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj, hogy ez a kedvesrendesvédelmező karakter NEM létezik. Ezt ti magatok mondjátok a nőknek, mikor azt mondjátok, túl sok hálivúdi filmet nézünk meg hercegre vágyunk.

Ma is kiderült, hogy prostikra vágynak a férfiak, nem rendes nőkre. Ha meg egy ideig ki is húzzák a nők mellett, ha nem tudják rávenni a nőt olyanra, amit nem akar, akkor megint csak prostikhoz mennek.

Szerintem a legtöbben belefásultak ebbe. Biztos veletek is volt olyan, hogy aki nem ígért nektek semmit, abban nem csalódtatok. Most nem kell feltétlen párkapcsolatra gondolni. Megismertek egy szuper embert, visszaadja a hiteteket, aztán kiderül, hogy ő is ugyanolyan, mint a többi. Akkor egy kicsivel többet vesz el tőled, mint egy alapból bunkó ember.

2018. ápr. 1. 04:05
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Nincsenek "Jó fiúk" csak rondák akik felveszik ezt a szerepet. Aztán megy a nyálas sírás hogy ők milyen kedvesek és nem kellenek a nőknek.

Ha jobban néznének ki akkor ugyan olyan bunkók lennének mint akiket szídnak. És persze a jó külsővel tudnának csajt szerezni.

2018. ápr. 1. 07:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezt nem mi gondoljuk a nőknek, ezt a nők mondják, itt is leírják... És léteznek ilyenek, én ezt nagyon jól tudom. 100 százalékosan tudom, nincs értelme erről itt hazudnom, de mindegy is. És nem feltétlen rondák vagy hasonlók. De valamiért átnéztek rajtuk. Nem tudtam még rájönni, hogy mi az oka ennek.

Nem muszáj ezt elhinni nekem, sajnos nem tudom példákkal itt alátámasztani. A másik oldalról megközelítve talán elhiszitek. Akik sikeresek nálatok és vigigdugják az összes nőt akit érnek azok a legtöbb esetben nem ilyen rendes, hűséges, megbízható, igazmondó egyének. Mégis nekik annyian bizalmat szavaztok, hogy tucatszám visznek titeket ágyba. Amikor meg csalódás van miattuk, jön a szöveg, hogy nincs rendes, mindegyik, csak így meg úgy bszik...

De van rendes, normális külsővel is, csak ő k..vára levegőnek van nézve, miatta nem megy az ájuldozás és a kaparászás.

2018. ápr. 1. 08:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak: amennyiben kérdést kell kiírnod a gyk-ra ahhoz, hogy felhívd magadra a nők figyelmét, akkor bizony te sem vagy teljesen normális.
2018. ápr. 1. 08:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Én, mint lány, az olyan srácokat kerestem mindig, akik nekem adnak többet, nem minden lánynak az első randin. Először legyél átlagos és csak utána kezdj el belelendülni, ha már ismersz. Értem csináld, ne általános seggnyalásból. Az ilyen hű de kedves vagyok srácok lesznek általában utána olyan bunkók veled, hogy szóhoz se jutsz. Mindezt azért, mert nem akarsz a barátnőjük lenni, pedig ők milyen megeröltető munkával játszották a kedves fiút, mindhiába.
2018. ápr. 1. 08:29
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Bocs, de nem attól leszel normális, hogy kiírsz egy kérdést a gyakorira.

Tudod, ez olyan, mint mikor a zéró szociális élettel bíró, barátnőtlen szűzfiúk kiírják, hogy ők milyen tisztességesek, mert ők még sosem csaltak meg senkit... Vagy amikor a frusztrált őrlődésüket érzelmességnek próbálják beállítani.

2018. ápr. 1. 08:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is a fent említett nagyon kedves jófiú vagyok kissé csúnyácska külsővel, a hasonló személyiségű lányok azért tudnak szeretni, de csak mint barátot. Ha valóban normális vagy, szerintem barátként téged is el lehet fogadni.

Hogy konkrétan ezen az oldalon nem foglalkoznak, az lehet azért, mert kihaltabb lett az oldal mint pár éve vagy csak értelmetlennek tartják a kérdésed. Azért találkoztam itt aranyos lányokkal mostanában is. :)

De alapvetően nem azért kell ide kérdést kiírni, hogy özönljenek el a lányok.

2018. ápr. 1. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:

#14 én jófiú vagyok, és több nőtől megkaptam már, hogy miért vagyok olyan szerény, hiszen tökjó pasi vagyok. Na meg az exbarátnőm is egy olyan nő, akire a férfiak 98%-a csorgatná a nyálát. Neki is külsőleg tetszettem elsőre, meg amit elképzelt rólam ebből "görög félistennekgondoltalak", és utat keresett, hogy a nagymacsó vetítőgépek helyett kipróbálna egy "rendes, kedves, normális" férfit.

Elvoltunk egy ideig, el volt ájuilva tőlem milyen rendes és aranyos vagyok, de aztán egyre jobban nem tetszett neki, hogy nem öltönyben, divatszakállal, napszemüvegben, prolipresztízsautóból (bmw, audi, városi terepjáró, boyracer autó, stb) kikönyökölve adom elő a végzet hímjét, így visszament a vetítőgép exéhez, aki pár hónap után megint szélnek eresztette a lányt, miközben kiderült az is, hogy a vetítőgépbe a "filmet" anyuci, és apuci adagolja :D

2018. ápr. 1. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!