Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minél normálisabb egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél normálisabb egy férfi, annál kevésbé fogja meg a nők figyelmét?

Figyelt kérdés

Bármint, ha kiírok itt egy kérdést, ami kulturált, normális és a nők felé irányul senkit sem érdekel. Kb 1 nő sem válaszol.

Valaki elkezdi szidni a nőket, akkor hirtelen elég sok megjelenik.

Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a nők azt akarják inkább értékelni, aki gonosz velük?

Persze én nem akarok gonosz lenni, de lehet az a baj, hogy én túl jó vagyok? Nincs beütésem? Mert ha nincs, akkor csak skippelnek "kit érdekel", "nem érdekes".

Ez a jelenség viszont elég érdekes. Komolyan mondom a stikkes férfiaknak sokkal előbb van több nője, mint nekem. És ezt nem leszólásból írom, csak fura...

Vagy a nőknek 0 önbizalmuk lenne és aki oróbálkozik normális maradni, úgy gondolják nem érdemlik meg?

Vagy mégis mi a fenéért van ez így?

2018. márc. 31. 23:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kérlek, nevezz meg néhány ilyen kérdést. Mert szerintem unalmasak a kérdéseid. Az érdekes, jó kérdésekre szoktunk válaszolni.

Nekem normális férfi kell,de legyen már érdekes, humoros és művelt is, legyen egyénisége.

2018. ápr. 1. 13:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi a baj az öltönnyel már megint, számomra minden férfi magához képest sokkal helyesebb öltönyben, mint pólóban. Azt sugallja, hogy egyedül is képes kinézni valahogy, és nem kell felöltöztetnem, mint egy kisfiút.
2018. ápr. 1. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!