Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Melyik a rosszabb, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik a rosszabb, ha kiderül a pasiról, hogy szűz, vagy ha az derül ki, hogy prostihoz járt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és nincs sok önbizalmam, emiatt nem igazán merek közeledni a nők felé, illetve nincs is akit szeretni tudnék. Eddig nem is voot kapcsolatom.

Annyira nem vagyok rágörcsölve, igyekszem több önbizalmat szerezni, még hs nehezen is megy és remélem egyszer megismerek valakit akit tudok szeretni.

Mivel számomra fontos az érzelmi kapcsolat is, nem csak szexre vágyom hanem szerelemre. Viszont az egyik haverom rá akar dumálni, hogy menjenk prostihoz, legalább lesz tapasztalatom.

Viszont szerintem ez rosszabb mint szűznek kenni, nagyon taszító számomra az egész.

Szerintetek melyik a jobb?

2018. márc. 31. 15:28
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
53%

40 nem is arra céloztam, de az én szűz haverjaimat állandóan megszégyenítették a barátnőik.

(nyilván nem 16, hanem 24-5 évesen)

2018. ápr. 1. 08:36
 42/51 anonim ***** válasza:
56%

Elo pelda a valaszok hogy a nok azt se tudjak mit akarnak. Erdekes, hogy a fiuk szerint a szuzesseg a hatrany, nem gondoljatok? Vajon miert van igy? Szemelyes tapasztalataim szerint nem azert erzik magukat gaznak a szuz fiuk mert a sracok piszkaljak (benne van a pakliban, de engem meg nem piszkaltak vele a fiutarsaim) viszont az ha vagyok egy lannyal es kozeledik a szam fele es megmondom varj egy picit megkerdezi mi a baj es azt valaszolom hogy meg nem csokoltam meg senkit akkor rohogve elmegy :) 5/5 os peldam van 5 alkalom 5x elkuldtek a .... ba :)

Ettol en nem haragszom senkire, es nem fogok otthon az agyon ulve sirdogalni mert megint elkuldtek a fenebe, csak nem ertem mire ez a szinjatek. A csaj fel ev utan meg a barati korben mondta is, hogy neki szuz fiu kellene... szoval ti normalisak vagytok amugy? Tudjatok magatokrol mit beszeltek? Mert szerintem gozotok sincs mit akartok csak akartok. Meg egy hozzaszolasom amit le lehet pontozni, de ez csak az igazam megerositesere lesz jo.

2018. ápr. 1. 09:26
 43/51 anonim ***** válasza:
38%

42-es, én honnan tudjam, hogy a kretén lányismerősöd miért viselkedett úgy?

Én ő vagyok szerinted?

Ne általánosíts! Én is tudnék mondani dolgokat, és megkérdezném kollektíven tőletek, hogy normálisak vagytok...?

Örülnél neki, igaz?

2018. ápr. 1. 09:48
 44/51 anonim ***** válasza:
35%
Ezen lehetne naphosszat filozofalni! Lenyeg a lenyeg, a nok megertik a noket es utaljak is egymast. Ezt nem hiaba talaltak ki.
2018. ápr. 1. 10:22
 45/51 anonim ***** válasza:
60%
#37 Leszakad a plafon. Minden nőt az a férfi vonzza, aki már sok nőt megdugott. Ez ösztönös nálatok, az kell nektek, aki másnak is. Nincs kivétel.
2018. ápr. 1. 10:54
 46/51 anonim ***** válasza:

44-es, és nem értem meg a többi nőt!

Vannak olyan dolgaik, amiket nem tudok hova tenni, de nem is akarok!

2018. ápr. 1. 11:53
 47/51 anonim ***** válasza:
76%
#45 igen, ez az ún. "ha másnak is kell, akkor biztos tudhat valamit!" reflex.
2018. ápr. 1. 12:36
 48/51 anonim ***** válasza:
45-ös ez nem így működik. Szerintem az gusztustalan, ha valaki mindenkit megdug, nekem olyan nem kellene sosem....Hülyeség, amit írtok.
2018. ápr. 1. 13:30
 49/51 anonim ***** válasza:
#48 Nem hülyeség, csak te és sok nőtársad nem ismeritek magatokat ;)
2018. ápr. 1. 15:19
 50/51 anonim ***** válasza:
67%
#49 ismerik, de nem vallják be, sőt tagadják, mert ez lerombolná a feminizmus mítoszait, miszerint a férfi egy alantas ösztönlény, a nő pedig egy érzelmi, gondolkodó, magasabbrendű lény. Ha ezt meghazudtolod, akkor itt lepontoznak, és persze nőgyűlölölő frusztrált szűzfiú leszel, akinek mikropénisze van, de ők neem személyeskednek :D
2018. ápr. 1. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!