Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Melyik a rosszabb, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik a rosszabb, ha kiderül a pasiról, hogy szűz, vagy ha az derül ki, hogy prostihoz járt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és nincs sok önbizalmam, emiatt nem igazán merek közeledni a nők felé, illetve nincs is akit szeretni tudnék. Eddig nem is voot kapcsolatom.

Annyira nem vagyok rágörcsölve, igyekszem több önbizalmat szerezni, még hs nehezen is megy és remélem egyszer megismerek valakit akit tudok szeretni.

Mivel számomra fontos az érzelmi kapcsolat is, nem csak szexre vágyom hanem szerelemre. Viszont az egyik haverom rá akar dumálni, hogy menjenk prostihoz, legalább lesz tapasztalatom.

Viszont szerintem ez rosszabb mint szűznek kenni, nagyon taszító számomra az egész.

Szerintetek melyik a jobb?

2018. márc. 31. 15:28
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
77%

# 30/

Ja, jól néz ki, de havi 50-100 ezret krvázásra költött, mert máshogy nem talált pncit

és könyörögnek neki, hogy egy tucat potenciálisan nemi betegségeket hordozó csaj megkefélése után dugja meg őket is

fake story of the year

2018. márc. 31. 18:39
 32/51 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg normális férfi nem megy kvázni, ehhez én tartom magam. Soha nem jönnék össze olyannal, aki prostizott, UNDORÍTÓ.
2018. márc. 31. 18:51
 33/51 anonim ***** válasza:
47%
32 de ha előtte végigment az éjszakában minden második csajon, vagy még szűz és az első 3-15 szex 30 másodperces lesz, az oké, nem? :D
2018. márc. 31. 19:10
 34/51 anonim ***** válasza:
42%

Annyira hülyeség ez a kérdés. A férfiak többsége kipróbálja a lakásos prostit 26 éves koráig, ezt egy kutatás is alátámasztotta, amit ide is linkelt már valaki.

Szerintetek hány százaléka fogja ezt elmondani a párkapcsolataiban? 1-2? :D Hüledezhettek itt, hogy hú de undorító, meg ez meg az, de úgysem fogtok róla tudni.

Egyébként az mennyivel jobb, amikor egy házibulin te vagy a harmadik, aki felhúzza az adott csajt? Nem értem ezt a logikát. Pedig ilyesmin is átmegy a férfiak többsége. Szerintem a saját önértékelési gondjaitoknak köszönhető, hogy ennyire zavar titeket, hogy mi történt évekkel ezelőtt.

2018. márc. 31. 19:24
 35/51 anonim válasza:
55%

"Egyébként az mennyivel jobb, amikor egy házibulin te vagy a harmadik, aki felhúzza az adott csajt?"

ez egy olyan igazság, amit egy lány sose fog felismerni

2018. márc. 31. 19:40
 36/51 anonim ***** válasza:
49%

Siman el tudom kepzelni, hogy igaz, hogy prostikhoz jart vaalaki es mellette csajokat huzott meg.

1. Penzes, valszeg ettol hatarozott szemely, amely ket tulajdonsagbol egy is eleg sokszor a csajok felszedesehez.

2. Penzes szemelyek szerintem teljesen megbolondulnak, ki akarnak mindent probalni, amit penzert lehet szerezni, akar kapcsolat mellett is. Ez a resze mar beteges, ha fuggove valik ilyen teren.

Az az igazsag, hogy tenyleg tapasztalat kell, meg azok a nok se akarnak dugni szuzekkel, akiknek mindegy, csak fsz legyen, nem sokan vannak, akik tanitonenit akarnak jatszani.

2018. márc. 31. 19:50
 37/51 anonim ***** válasza:
23%
32-es vagyok Nem, nálam az is kizáró ok, 33-as.
2018. márc. 31. 21:19
 38/51 anonim ***** válasza:
34%
Mármint a “végigment minden második csajon”-ra gondoltam, a mondat második felével nincsen semmi problémám.
2018. márc. 31. 21:20
 39/51 anonim ***** válasza:
26%
38 akkor nem sok szűz sráccal lehettél még életedben
2018. márc. 31. 22:23
 40/51 anonim ***** válasza:
37%
39-es Hát eleve nem sok sráccal (szűz vagy nem szűz) voltam, mert nem az “átment rajtam a fél falu” kategória vagyok...
2018. márc. 31. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!