Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Melyik a rosszabb, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik a rosszabb, ha kiderül a pasiról, hogy szűz, vagy ha az derül ki, hogy prostihoz járt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és nincs sok önbizalmam, emiatt nem igazán merek közeledni a nők felé, illetve nincs is akit szeretni tudnék. Eddig nem is voot kapcsolatom.

Annyira nem vagyok rágörcsölve, igyekszem több önbizalmat szerezni, még hs nehezen is megy és remélem egyszer megismerek valakit akit tudok szeretni.

Mivel számomra fontos az érzelmi kapcsolat is, nem csak szexre vágyom hanem szerelemre. Viszont az egyik haverom rá akar dumálni, hogy menjenk prostihoz, legalább lesz tapasztalatom.

Viszont szerintem ez rosszabb mint szűznek kenni, nagyon taszító számomra az egész.

Szerintetek melyik a jobb?

2018. márc. 31. 15:28
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
71%
Te mit szeretnél? Egy szűz lányt, vagy egy olyan lányt, akit az egyik barátnője arra akar rábeszélni, hogy dugassa szét magát mindenkivel? Ha nekem lenne ilyen barátnőm, már nem lenne a barátnőm.
2018. márc. 31. 15:47
 12/51 anonim ***** válasza:
57%
Egyértelműen az a jobb, ha a szűz. Én közel 20 éves vagyok, szűz és a világon semmi problémám nem lenne azzal, ha a párom is az lenne. Ugyanakkor, ha valakiről megtudnám, hogy prostihoz járt/jár, akkor egy szót nem szólnék hozzá soha többet, nem hogy párkapcsolat szóba jöhetne...Szerintem undorító, gusztustalan.
2018. márc. 31. 15:50
 13/51 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi idősen semmi gond a szüzességgel. A prostizás viszont gáz. Mondd meg a másik kisfiú haverodnak, hogy ne osztogasson ártalmas tanácsokat.

23/N

2018. márc. 31. 15:52
 14/51 anonim ***** válasza:
47%

A prosti rosszabb, mert attól kaphatott el nemi betegséget.

Egyébként te tudod is, miért nincs barátnőd, és végre (nagyon értelmesen!) nem abban látod az okot, hogy "jaj, a nők milyen szemetek, mindnek csak a BWM kell." Előbb mindenképp növelned kellene az önbizalmadat, és megtanulni interakcióba lépni más emberekkel (akár nőkkel is!), és ha ez menni fog, onnantól már csak egy lépés a szex.

20 évesen ráadásul még fiatal vagy, ha 25 vagy 30 évesen írtad volna ki a kérdést, akkor már jobban megérteném a prostit, de nem hiszem, hogy most neked ez a megoldás.

22/N

2018. márc. 31. 15:53
 15/51 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Kicsit meglepődtem, azon, hogy mennyire egybehangzó mind, de ez pozitív csalódás.

A magam részéről biztos nem fogok prostihoz menni, de a havero meg van róla győződve, hogy mennyire nincs kivetnivaló ebben.

Majd megmutatom neki a válaszokat.

2018. márc. 31. 15:57
 16/51 anonim ***** válasza:
68%
15: a haverod menőzni akar. Menjen el ő, ha ennyire rá van kattanva. Te meg hagyd az ilyen baromságokat. Nem leszel attól jobb szerető, hogy valakinek fizetsz, hogy színészkedjen, hogy mennyire élvezi.
2018. márc. 31. 16:00
 17/51 anonim ***** válasza:
51%

A prostizástól nem lesz több tapasztalod, elszínészkedi neked, hogy mennyire élvezi, te meg azt fogod hinni milyen jól csinálod.

Szűznek lenni nem gáz!

Ne fogadd meg a haverod tanácsát!

2018. márc. 31. 16:04
 18/51 anonim ***** válasza:
50%

Tegyük fel, hogy bejön az adott férfi, a kora most nem számít (nem, nem gáz, ha valaki 20-30-40 vagy x évesen szűz, így alakult az élete és kész).

A) szituáció: elmondja, hogy szűz

Reakcióm: örülök, hogy megbízik bennem annyira, hogy elmondta. Biztosítom róla, hogy nem ciki vagy gáz vagy szégyellnivaló, teljesen normális dolog.

B) szituáció: elmondja, hogy prosti(k)nál járt

Reakcióm: ettől a pillanattól kezdve nem érdekel az illető. Nem ítélem el, csak megállapítom, hogy nem egymást keressük.

2018. márc. 31. 16:09
 19/51 anonim ***** válasza:
60%

A prostiról nem kell tudniuk, ha kérdezik tagadd le. Így teszi a férfiak többsége azóta, amióta él az ősi mesterség... A szüzességet is le lehet tagadni, és jobb is ha letagadod, mert a nők többségének az sem tetszik, akármit is mondanak/írnak ha megkérdezik őket.

A nőknek azt kell mondani, amit hallani akarnak, és azt nem amit nem akarnak. Ez kulcs, hogy tudd hogy mit akarnak hallani, és jól tudj vetíteni lebukást elkerülve.

Igen, tapasztalatra jó a prosti, már ha olyan karakánabb csajhoz mész aki nem egy "mindig a vendégnek van igaza" szolgáltató, hanem összeköti a kellemest a hasznossal, és mondja ha valami nem tetszik neki, és hogy hogyan csináld. És amúgy is élvezetesebb ha kölcsönös. A másik fajta viszont semmilyen visszajelzést nem fog adni.

Na meg főpróbának is jó, én is így csináltam, jól is sikerült az első igazi barátnős szex :)

Riadólánc riadóóóóó, "hölgyeim" szóljatok a barátnőiteknek, hogy van itt egy kis lepontozni való :D (és még rímel is)

2018. márc. 31. 16:14
 20/51 anonim ***** válasza:
36%
A prosti messze rosszabb.
2018. márc. 31. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!