Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Holnap lesz 50 napja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz 50 napja, hogy egy nővel randira mentem, azóta sem találkoztam vele. Normális, hogy még mindig remél és napi szinten írogat nekem (válaszolok, jól esik a szivatni)? Néha letilt, de mindig felold, mert halálosan szeret. Várja a 2. randit.

Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 17:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nahát. Kár, hogy ez nem igaz.

Nagyon sok nő van megalázkodásra trenírozva, és elhiszi, hogy neki ennyi jár. Mindamellett se nem boldog, se nem jön be neki a helyzet. És nehéz belőle kilépni.

A válaszaidból ítélve: burokban itt te élsz egyedül.

2018. márc. 29. 22:08
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

#21: Hasonló reakciót vártam. Nem mindenki szereti a kifogásgyártást. Ezt a "trenírozást" a legtöbb nő saját magának csinálta. Csak bizonyos ilyen típusú férfiakkal jöttek össze, a normálisabb srácokat ignorálva, mert nem néztek ki jól. Ha valaki a felszínessége miatt ilyen kapcsolatokat akar, akkor ne állítsuk már be áldozatnak...

Ha valaki nem boldog ilyen kapcsolatokban, akkor nem választ huszadszor is ilyet. Ilyen egyszerű. A valóság nem úgy működik, hogy bumm, sorban 20 ilyen pasit rak le az élet egy nőnek. A valóság úgy működik, hogy hússzor a nő VÁLASZT ilyen férfiakat. Mert ez jön be neki.

Fel kell nőni és felfogni, hogy a legtöbb ember az életében magának köszönheti a dolgokat.

Kilépni meg a világ egyik legkönnyebb dolga általában. A kérdésben szereplő szituból pl. miért lenne nehéz kilépni? :D

Attól, hogy nem 2 bites polkorrekt közhelyeket pufogtatok, még nem leszek burokban élő. Úgy meg főleg nem, hogy a környezetemben már tettem egyenes pályára ilyen kaliberű nőket.

2018. márc. 29. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:

Erre az arrogáns s..gfejkedésre számítottam.

Mert ha önmagában vannak a démonai valakinek, és magának generálja a problémát, akkor az már nem is probléma? Magas lovon ülsz ahhoz képest, hogy azon rinyálsz, itt téged mindenki lepontoz brühühü, pedig te annyiraooookooossss vagy.

Ne legyenek illúizióid, muci, te senkit nem javítottál meg.

2018. márc. 29. 22:26
 24/31 anonim ***** válasza:

#23: Én meg pont erre a semmitmondó, érvmentes személyeskedésre számítottam. Meg az átlagos gyk. érvre: Ha kényelmetlen a másik állítása, akkor az nem is igaz...

Az arroganciát már szóba hozhattuk volna akkor, amikor a többértelmű kérdésednél arrogánsan újrakérdeztél. Az, hogy nyersen fogalmazok, semmit sem von le a mondandóm érdemi tartalmából. Max. egyeseknek kényelmetlen lesz és ad egy támadófelületet, csak nem a mondanivalóm tartalmával kapcsolatban.

"Mert ha önmagában vannak a démonai valakinek, és magának generálja a problémát, akkor az már nem is probléma?"

De. Ki mondta, hogy nem az? Csak szimplán nincs elég kényelmetlen helyzetben az, aki nem akar változtatni. És írtam (amire nem véletlen, hogy nem reagáltál): Aki magának választ ilyen kapcsolatokat, az ilyen kapcsolatokat akar.

"Magas lovon ülsz ahhoz képest, hogy azon rinyálsz, itt téged mindenki lepontoz brühühü, pedig te annyiraooookooossss vagy."

Mondjuk, a sggfejező szintet nem nehéz lekörözni.

"Ne legyenek illúizióid, muci, te senkit nem javítottál meg."

Várjál, holnap szólok az illetőknek, hogy ne köszönjék meg többet a dolgot, szálljanak ki a normális kapcsolataikból, mert gyk.-n egy vitában fegyvertelen ember megmondta, hogy nem csináltam semmit. Látod, EZ a logika is azokra jellemző itt, akik tényleg erősen burokban élnek.

2018. márc. 29. 22:32
 25/31 anonim ***** válasza:

Te egy oltári nagy kőbunkó vagy! Enyhén fogakmazva 😎😛

Atyaég hát kb ezért tartunk itt, mert ilyen férfiak vannak mint pl. te is. Jah te nem vagy férfi 😂 Így egy férfi nem viselkedik.

Inkább bújj el szerintem. Itt te vagy szánalmaa nem a nő.

Atyaég remélem a húsvéti nyuszi visz neked férfiasságot is, mert az rád fér.

2018. márc. 29. 22:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Fogalmazva-szánalmas
2018. márc. 29. 22:58
 27/31 anonim ***** válasza:
62%
Biztos, hogy a hölgynek komoly lelki gondjai vannak. Te meg egy kretèn vagy. Az ilyenek miatt (is) mint Te, sok ember marad maganyos. Mert egy idő utàn sokaknak elege lesz a mismàsoló hülyèkből, mint te, ès nem ismerkedik.
2018. márc. 30. 00:45
 28/31 anonim ***** válasza:
Én már ebben a leírásban sem látok semmi szeretni valót, nem tudom, mit eszik rajtad. Remélem, az ilyenek nyivárognak az olyan kérdésekben, hogy xy csaj miért sz...ik a fejemre, brühühühüüü.
2018. márc. 30. 14:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez az egész mizéria felesleges. Miért szórakozol vele? Lehet szeretetéhes és ezért nem lát tisztán.
2018. márc. 30. 15:10
 30/31 A kérdező kommentje:
kemény a nő, 52 napja még mindig ír és várja a találkát. Ami ugye nincs és soha nem is lesz.
2018. ápr. 2. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!