Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Holnap lesz 50 napja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz 50 napja, hogy egy nővel randira mentem, azóta sem találkoztam vele. Normális, hogy még mindig remél és napi szinten írogat nekem (válaszolok, jól esik a szivatni)? Néha letilt, de mindig felold, mert halálosan szeret. Várja a 2. randit.

Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 17:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Hülyék vagytok mindketten.
2018. márc. 29. 18:09
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
10-es, szerinted a "válaszolok neki" ignorálásnak minősül?
2018. márc. 29. 18:20
 13/31 anonim ***** válasza:
19%

Ő normális azért, mert egy egy gerinctelen gyáva féregnek hisz aki nem meri megmondani felnőtt ember módjára, hogy nem szeretnék többet találkozni csak sunnyog!

Ha ennyire gerinctelen vagy viseld a következményeket és remélem még 785 nap múlva is rajtad fog lógni.....

2018. márc. 29. 18:23
 14/31 anonim ***** válasza:
1%
:D Viccesek az ilyen nők, én is szeretem szivatni őket. Hogy normális-e azt nem tudom, és nem is nagyon érdekel, de ne érezd magad szarul emiatt. Unaloműzésnek jók.
2018. márc. 29. 18:40
 15/31 anonim ***** válasza:
58%

Egyikötök sem normális.

Te gerinctelen vagy ő meg shegghülye.

2018. márc. 29. 19:10
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

#12: Nem. Miért, írtam, hogy annak számít? Szimplán vannak olyan csajok, akiknek ez a viselkedés jön be. Megkérdezed, hogy mizu, aztán tojsz a fejére.

Az pedig egyenesen undorító és beteges, hogy az itteni női felhasználók egy igen nagy része úgy képzel el minden sztorit, hogy a nő az egy tökéletes csoda, a férfi meg nem. Menjetek már ki az utcára és ismerjetek meg pár embert. Látni fogjátok, hogy közel sem annyi ember ideális, mint ahogy elképzelitek. Vagy simán nézzetek körül az oldalon, hogy mennyi nő alakít ki olyan kapcsolatot, ahol senkiként kezelik.

Nem, attól, hogy idegbeteg módjára nyomkodjátok a piros kezeket, ezért nem csak a férfiak hibásak. Pont ugyanannyira hibásak azok a nők is, akik ilyen férfiak után futnak.

2018. márc. 29. 19:13
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

Te honnan szeded, hogy ez "bejön"?

2018. márc. 29. 20:48
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

#17: Szerinted mégis miért tepernek az ilyen helyzeteken a lányok és küldik el azokat a srácokat, akik normálisan kezelnék őket? :D

Onnét szedem, hogy nem egy elvont, túlidealizált burokban élek, mint az itteni felhasználók többsége. Nézz körül az oldalon... Teljesen logikátlan közhelyeket pufogtat a többség és csodálkozik, amikor nem működnek az értelmetlen tanácsaik.

2018. márc. 29. 21:44
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem azt kérdeztem, hogy létezik-e a jelenség, mert azt én is tudom. Hanem azt, hogy honnan tudod, hogy ezeknek a nőknek ez jó. Te belelátsz a fejükbe?
2018. márc. 29. 21:53
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

#19: Onnét, hogy belemennek a dologba, sorozatosan ilyen partnereket keresnek.

Te honnét tudod, hogy a barátod melyik kajákat szereti? Amelyiket szereti, azt eszi. Amelyiket nem, azt nem.

2018. márc. 29. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!