Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban 1 nőre 10 férfi jut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban 1 nőre 10 férfi jut?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy jön ez ki, amikor egyenlő a férfi női nemi arány. Szokták azt mondani, hogy ez azért van, mert a 18-tól 35 éves korig lévő nőket akarja az összes férfi. De itt valami nem stimmel. Ugyanis ott vannak a 35 feletti nők is, ugyanúgy, mint a 35 feletti férfiak. Egy 50 éves férfi hiába akar 30-as nőt nem fogja akarja a nő, ha csak nem apakomplexusok vagy gold digger. Általában mindenki a saját korosztályába keresgél és keresgéljen is.

Szóval egy nőre egy férfi jut és az élet ez igazolja is.

2018. márc. 29. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen szempontból nézed, szexpartnernek igen.

Lásd az ilyen oldalak arányát, szexneked,szextarskereso...stb.

Család alapításra már csak olyan 10 nő 1 pasi az arány.

2018. márc. 29. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

Aha, meg el is hiszem...

4 éve keresek nőt komoly kapcsolatra. Mégsem látom a 10x-es keresletet erre. Konkrétan senkit nem érdekeltem általában.

Ha reálisan nézzük, szerintem több férfi akar komoly kapcsolatot neten, mint nő.

2018. márc. 29. 18:42
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Csak a GYK alternatív valóságában.

Környezetemben, köreimben a többségnek van párja. Akiknek nincs vagy nem rég mentek szét vagy valamilyen defektjük van.

2018. márc. 29. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Ahol én vagyok tucatszámra vannak komoly férfiak, akik magányosak. És legtöbbjük valószínűleg próbálkozis is lányoknál.

A gyk-n inkább a valóság nincs sohasem beismerve.

2018. márc. 29. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, gangbangnak hívják.
2018. márc. 29. 21:50
 16/16 jácint78 válasza:

Szia...hoztam salatat lehet csemegezni... egy nore tobb ferfi is palyazik?... a holgy donti el milyen viragot szagol?

Ki lehet filozofalni ha valaki maskepp gondolja..

statisztikailag altalaban tobb a ferfi mint no.. evtizedes szazados tendenciak is leteznek.. mostanaban halistennek noiesebb a tarsadalom biz resze

en altalanosban tobb lanyt lattam mint fiut... kozepiskolaban keveseb lanyt .. kollegiumban szallokon tobb ferfit.. plazakban tobb not... kozossegi oldalakon tob holgyet..

szoval a kellemes holgy sok pasit tud ujja kore csavarni...?

de komoly fiatal srac alig akad es eljatsza a szep csajokat is... igy van a lanynak valogatasi lehetosege akitol szebb elmenyeket kap vissza fogadja es lassan idealis kepere formalja aki kulturaltabb..

a holgy sokszor nem lelkizik es maga biztosabb hamar talal ujabb vedelmezot jatszotarsat..

de utodot csak holgyek tudnak gyarapitani.. ez kivaltsag.. hiaba vagyunk tokeletesek

Sajat tapasztalatok ..elnezest a terelesert

anyam szep volt es kellette magat flortolt talan rajta mult a nagy csalad... es mindnyajunk sorsa...

tesoim hamarab tudtak utodot felmutatni.. de tobbszor valtak es veszelybe sodrodtak..

nagyanyam kevesbe volt termelekeny mint az o anyja..

vszleg nehezebb egeszseges lanyt felnevelni mint fiut...

A no neha konnyen csuszik lejjeb anyagilag es szorja keves penzet is igenyeire..

De a no sokaig viragzik es genetikailag is tartosabb...

Ha egyszer tul eli es megtalalja szamitasait uralkodova valik es sok szalat tud mozgatni

Holgyeket jobban vedi a jog es ezert konnyen kipenderitik az ovatlan him hereket..

Mindket nemnek sokat kell teljesitenie es nehez szinten maradni fejlodni...

Kell valaki aki felsegit gondoskodik es jobba tesz osztonoz tisztel es megbecsul ertelmet boldogsagot nyujt..

2022. ápr. 17. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!