Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jártatok már így?

Figyelt kérdés

Ismetkedek egy férfivel de 3 ember is azt mondja, hagyjam a fenébe. De nagyon erősen érzem, hogy nem kéne!

Volt, hogy bejött a megérzésetek és kockáztattatok?

2018. márc. 26. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

3 milyen ember mondja, hogy hagyd a fenébe?

Mert, ha most itt, rajtam kívül még két ember azt mondja most neked, hogy egyél meg negyed kiló pálpusztai sajtot akkor azon is komolyan elgondolkodnál?

2018. márc. 26. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy ffi barátom, de szerintem ő csak féltékeny ill. két barátnőm.

De ők csak az elhangzottak alapján ítélkeznek. Nem tudom mit tegyek, lehet, hogy tényleg egy sunyi alak én viszont nagyon nem érzem ezt. Pedig reálisan szoktam látni a dolgokat pasi ügyben. De most :/

2018. márc. 26. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
IGEN :) és nem csalódtam, hajrá!
2018. márc. 26. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mitől sunyi? Ezt kicsit kifejthetnéd. Ha nálad köd van, lehet reálisabban látják, mint te.
2018. márc. 27. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ad konkrét jeleket arra hogy akkor most mi van. Olyan mintha csak húzná az agyam. Én azt mondom még nem tudja mit akar és az időhiány miatt nem lép. Hétvégén besegít a családi bizniszbe, semmi ideje, de ez engem nem zavarna.
2018. márc. 27. 14:22
 6/7 A kérdező kommentje:
30 éves
2018. márc. 27. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű. Ne arra várj, hogy jeleket adjon, hanem kérdezz rá kerek-perec, mi a helyzet. A válaszából kiderül, mit akar.
2018. márc. 28. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!