Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik többsége átverik a nőket?
Úgy gondolom egy ronda pasi csak leadja az igényeit azért hogy legyen valakije tehát nyilván ha egy jó csaj esélyt adna neki akkor inkább azt választaná. Így ezzel egyértelmű hogy átveri a nőt mert csak azért van vele mert nem jut jobb neki.
Én ronda vagyok állítólag nyilván nekem is a csinos szép jönnek be, nem a csúnyák. Haverok mondják hogy adjam le igényeimet és mi alapján várok el jó csaj ha ronda vagyok, úgy gondolom ha lejjebb adnám akkor azt a csúnyább nőt átverném azzal hogy azért vagyok vele mert külsőm miatt nem jut jobb nő
Az hogy mi a csúnya relatív. Pl: ott van Nicki Minaj sokak oda meg vissza vannak érte. Számomra nem üti meg az ingerküszöböm alját sem.
Hozzátenném hogy nem azon múlik hogy milyen a külsőd. Természetesen azok a dolgok amiken tudsz változtatni igen is jelenthetnek akadályt. Ha kövér vagy sportolj, a túl vékony vagy tömeg növelj. Ha szarok a ruháid kérj tanácsot "Jó" csajoktól hogy mi lenne az ami szerintük jól állna neked. Beszélj minél többet "jó" csajokkal. ráfogsz jönni hogy nem egy nagy kunszt egyik sem.
Na most ha a ronda pasi átveri azzal a ronda nőt, hogy jár vele ,akkor a ronda nő is átveri a ronda pasit hogy szintén jár vele. Hiszen a ronda nő is ,ha tehetné ,csakis modell arcú kockáshasú sráccal állna össze. Tehát mindkettő átveri a másikat win-win helyzet :)
Vagyis egyes egyedül a szépségkirálynők meg a Mr olimpiák szerelme tiszta ,az összes többi kapcsolat átverés,hiszen mindig akad eggyel jobb parti .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!