Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ronda pasik többsége átverik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasik többsége átverik a nőket?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom egy ronda pasi csak leadja az igényeit azért hogy legyen valakije tehát nyilván ha egy jó csaj esélyt adna neki akkor inkább azt választaná. Így ezzel egyértelmű hogy átveri a nőt mert csak azért van vele mert nem jut jobb neki.

Én ronda vagyok állítólag nyilván nekem is a csinos szép jönnek be, nem a csúnyák. Haverok mondják hogy adjam le igényeimet és mi alapján várok el jó csaj ha ronda vagyok, úgy gondolom ha lejjebb adnám akkor azt a csúnyább nőt átverném azzal hogy azért vagyok vele mert külsőm miatt nem jut jobb nő

2018. márc. 26. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Csalhatatlan logika.
2018. márc. 26. 09:27
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
Ha a csaj szemében ronda egy pasi, még esélyt se ad neki, tehát a ronda pasi, hogy tudna átverni egy nőt, ha egy nőt se tud megkapni?
2018. márc. 26. 09:27
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Azért ronda pasikat látok csúnyább kövér nőkkel, elég gyakori ez a felállás. Kopaszodó csúnya kövér férfi mellett ott van egy csúnyább nő mellette
2018. márc. 26. 09:30
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Így működik a természetes szelekció. Csak a jó gènekkel megáldott egyènek örökítik át a tulajdonságaikat az utódokba! :)
2018. márc. 26. 09:32
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Erre a hatalmas dilemmára találták fel az élethű guminőt! Pont úgy fog kinézni, ahogy akarod, sose fáj a feje, és nem hisztizik, hogy te hogy nézel ki.

Amíg csak annyi ah igényed, hogy külsőre tökéletes egyen, addig számodra ez az ideális párkapcsolat.

2018. márc. 26. 09:58
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Hát azért hadd döntsem már én el, hogy nekem ki tetszik.
2018. márc. 26. 10:06
 7/14 anonim ***** válasza:
12%

Azért durva, hogy a 21. századra eljutottunk odáig, hogy férfiként már azzal is "átverjük" (elnyomjuk, kihasználjuk,megrontjuk,bántjuk,lehet válogatni) a nőket, hogy összejövünk a kevésbé szépekkel is. Csalhatatlan logika persze, inkább tömény ideológia. Nyilván az szóba sem jöhet, hogy a nő veri át a férfit, hisz ő mond igent,övé a végső szó,hogy elfogadja-e a férfi udvarlását és úgy dönt összejön azzal a csúnyácska palival. Ez "nyilván" nem átverés, hanem női csodálatosság, de ha más van a lábad közt, akkor csak átverő vagy. Mekkora logika már!

Apropó logika, akkor tudod lejjebb adni az igényeidet, ha önként engedsz belőlük, csak mikor csúnya vagy ezt nem önként teszed, hanem a körülmények diktálják a lehetőségeket. Tehát nincs "átverés" mert nem is járhatnál "szép" nővel. Másrészt "átverésnek" olyan helyzeteket neveznek, amikor valaki szándékosan elferdíti a valóságot, megtéveszt, de még mindig nem tiszta hol itt az átverés? Gondolatban járnál jobb testű nővel, ha szuper férfi lennél? Ez nem "átverés" szimplán a "mi lenne ha" kérdés felvetés és az élet minden területén, minden jelenetére alkalmazhatnád, akkor pedig mindent és mindenkit "átvernél".

2018. márc. 26. 10:14
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

#7 Senki nem állította, hogy a férfiak átvernek bárkit is, csak a kérdező. Hozzáteszem a kérdés maga bődületes ostobaság.

Lehet csak itt gyakorin divat, hogy ennyire fennakadnak az emberek a külsőn. A valóságban nem hinném, hogy ennyit morfondíroznak a valóban ismerkedni vágyó, nyitott egyének azon, hogy "olyan az arcom mint egy tömegbaleset, ki áll így velem szóba??".

Nem lehetne félretenni ezt a végtelen önkritizálást, és csak közeledni afféle, aki külsőre-belsőre tetszik? Annyira szánalmas, hogy egyesek egész egyenleteket és elméleteket írnak fel, hogy ha ők így néznek ki, akkor x=3, és nem lehet csak ronda barátnőjük.

Az ok, amiért senki nem akar összejönni az ilyen emberekkel, az pont ez a kombinálás. Mindennél jobban taszító.

2018. márc. 26. 10:26
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
a csunya lanyok sem csunya pasikrol fantazialnak elhiheted.
2018. márc. 26. 10:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Öregem,szerintem te ezt túlagyalod. Ne filozofálj hanem élj, alakíts ki valami jövőképet és vágd bele magad.
2018. márc. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!