Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna értelme folytatni?
Pár hete randizgatom egy nővel. Külsőre egészen tetszik. Jól érzem magam a társaságában. Ilyen típusú nőt szeretnék mint ő. Az eszemre hallgatva ideális lenne feleségnek. (30+vagyok)
Valami mégsem stimmel, jól elvagyunk, jó együtt, egyezik a véleményünk is általában mindenről. Mégsem érzem azt, hogy szerelmes lennék bele, szívem szerint hagynám. Eszem szerint pedig nem találok tőle jobbat lehet soha.. Azt hiszem ő jobban oda van értem.
Voltatok már így, hogy minden klappol mégsem éreztétek azt, hogy nektek ő kell?
Elsősorban felnőtt nők és férfiak válasza érdekelne!
Kort és nemet írjatok!
Első házasságomban olyan szerelmes voltam, mint egy ágyú, mégis vége lett,mert nem illett össze a természetünk.
Másodikban már nem volt az a mindent söprő szerelem, inkább csak olyan, mint amit leírtál. 35 éve tart a házasságunk.
Tanulság: a szerelem nem minden, elmúlik.
60 nő.
Elbizonytalanítottam saját magam. Eszemre hallgatva pedig minden jó.
Volt aki privátot írt. Azt írta hogy néha a szerelem lassan kúszik az ember szívébe.
Ne görcsöljem túl!
Azt hiszem, hogy nagyon nehezen tudnék már most is szakítani. Hiányozna. Félnék, hogy később azon rágódnék "mi lett volna, ha?"
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!