Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig én tartom fent a beszélgetést ő pedig csak válaszol. Van értelme folytatni a dolgot?
Megismertem egy lányt társkereső. Már 2 hete. Mikor még csak ott beszéltünk, akk is feltűnt már, h én kérdezek, ő válaszol ennyi. Kb egy hét után írtam neki, h ...-nak hívnak, vegyen fel facebookon, mert ott jobb a cset funkció. Jobban lehet beszélgetni... Ő fel is vett. Már egy hete, h ott beszélgetünk minden nap szinte. Több órákat is naponta.
Még a társkeresőn feltűnt, h nem kérdett rólam még semmit, és azóta is csak két kérdése volt hozzám. Mindkétszer ugyan az. "Ezt h értem?" mert nem értette pontosan. Semmit nem tud szinte rólam, csak amit hébe-hóba elmondtam magamról. Ami direkt nem sok, mert várom, h kérdezzen :)
De nem teszi.
Pedig nem egy félénk lányról van szó, és volt már állírása szerint pár barátja...
Már azért hoztam fel neki, ezt a facebookos dolgot is, mert biztos voltam benne, h nem fog felvenni..
Mit akarhat ő így tőlem? Van értelme, folyton fentartani a beszélgetést??
Én 25 ő 23
Én is félénk vagyok, mégis megpróbálok részt venni a beszélgetésben. Érdekel a másik, tehát kérdezek.
Ha nem érdekel, nem kérdezek.
Lehet, hogy ez a lány is meg tud nyílni bizonyos embereknek, de nehezen. Nem lehet akárkivel jókat beszélgetni.
Derítsd ki élőben, hátha személyesen kedvet kap a kommunikációhoz.
4#
Ez a lány nem félénk, okos és határozott. Tudja, h mit akar. Én férfi létemre nem vagyok ilyen. Ennek ellenére viselkedik így...
Bocsánat, valamit nagyon félreolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!