Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért kezdik úgy ismeretlenül a beszélgetést, hogy mizu, vagy hogy vagy? Stb
Mert agyatlanok, csak dugni akarnak.
F
Nyugi, a lányok is így kezdik.
Amúgy helyzettől függ, én mit írok, de ismeretlennek mizut sosem, és hogyvagyot is elvből nem, mert ennél azért kreatívabb vagyok :D
Társkeresőn nem bonyolítom, megírom neki, hogy szimpatikusnak találom, utalok arra, hogy elolvastam az adatlapját, és felajánlom a beszélgetést.
Tinderen és hasonló gyorsabb helyeken inkább csak beköszönök először, hogy lássam, egyáltalán reagál-e, mert ugye ott divat nem reagálni, és minek strapáljam magam szívhez szóló első üzenetekkel, ha aztán lehet észre sem veszi - pláne ugye, hogy ott eleve csak akkor lehet írni, ha ő is kifejezte a tetszését, tehát ha tényleg tetszem neki, akkor erre is reagálni fog.
25/F
Mert kb. pont akkora hatása van, mintha egy hosszan kifejtett, bőséges szókinccsel megfogalmazott, frappáns bemutatkozást írnék: SEMMILYEN. Ergo minek is erőltessem magam...
Egyébként mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!