Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nem nehéz összehozni egy beszélgetést/randit úgy hogy nem válaszoltok kb senkinek?
Miért van fenn:csevegne/barátkozna/randizna.
Van bemutatkozása, kitöltött adatlapja (arra szoktam rákérdezni/abból indítanék beszélgetést).
Korosztály:24-32 (én 30 vagyok)
Megkeresettek száma: 40
Várakozási idő:48 óra
Válaszok száma:0
Megtekintések száma:3
Magamról: 30 vagyok, 184 cm, 67 kg, szemem szürkéskék (2 is van), testalkatra átlag/szálkás (fel vagyok öltözve a fényképeimen), hajam barna, középen elválasztott (sw 2 Ben Kenobi jellegű), rövid körszakállam van, dohányzom, nem iszom, nincs tetkó, nincs testékszer, szeretek viccelődni, főzni, gépezni, gyalogolni, tornázni, szeretem a törit, filozófiát, rock zenét, rá vagyok kattanva a kovácsolásra, átlagos a fizum, van házam, kocsim (tehermentes mindkettő), egyedül élek. Nem vág földhöz ha emberekkel kell beszélgetni, legyen az férfi vagy nő.
Oké, tudom, ízlések és ficamok, de így elég nehéz :D
Nem értem mi lehet a baj, talán a cigi, szakáll vagy a Ben Kenobi séró :D Ennyire gáz volnék, vagy csak az van, hogy 12 belőlem egy tucat ? Elnézést ha hosszúra sikeredett.
Egy randit összehozni tökéletesen elég, ha egy embernek válaszolunk (egyszerre), ugyanis nem az a társkeresőn a legtöbb nő célja, hogy megdu.gassa magát egyszer az összes pasival, aki ráírt.
Lehet, ezt pasiként nehéz elképzelni, de ez van.
Egy emberrel lehet beszélgetni, ismerkedni, eljutni a randiig és a párkapcsolatig. Ha az ember lánya 8-9 pasival beszélget párhuzamosan, abból nem lesz lóf.asz se, csak hiszti, hogy miért két-három szavas válaszokat képes csak adni, fél órás időközönként.
Hát igen, nálam pont ez a 3 dolog ami nem oké. A cigizés egyértelműen kizáró ok, gondolom nem kell mondani, hogy miért. Egészségtelen, értelmetlen, drága, büdös szr. A szakáll és a frizura meg szimplán nem tetszik. De mondjuk én nem is vagyok fent térskeresőn és nem akarok randikat összehozni.
Amúgy meg igen, ez egy húspiac. Te is 40!! (elég illúzióromboló...) embert kerestél meg, akkor gondolj bele, hogy nekik mennyien írnak... Egyrészt a nőknek nincs akkora kényszere, hogy ransizzanak és beszélgessenek, másrészt több a jelenkező, válogathatnak. Ezért tartom én a természetes ismerkedést az egyetlen járható útnak, nem tudom hogy bírnak mások magassag-hajszín-szemszín-súly-lakhely alapján keresni életük szerelmét... Elég lehangoló.
De válaszolnak, csak nem neked. akinek válaszolnak, azzal randiznak.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!