Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nem nehéz összehozni egy beszélgetést/randit úgy hogy nem válaszoltok kb senkinek?
Miért van fenn:csevegne/barátkozna/randizna.
Van bemutatkozása, kitöltött adatlapja (arra szoktam rákérdezni/abból indítanék beszélgetést).
Korosztály:24-32 (én 30 vagyok)
Megkeresettek száma: 40
Várakozási idő:48 óra
Válaszok száma:0
Megtekintések száma:3
Magamról: 30 vagyok, 184 cm, 67 kg, szemem szürkéskék (2 is van), testalkatra átlag/szálkás (fel vagyok öltözve a fényképeimen), hajam barna, középen elválasztott (sw 2 Ben Kenobi jellegű), rövid körszakállam van, dohányzom, nem iszom, nincs tetkó, nincs testékszer, szeretek viccelődni, főzni, gépezni, gyalogolni, tornázni, szeretem a törit, filozófiát, rock zenét, rá vagyok kattanva a kovácsolásra, átlagos a fizum, van házam, kocsim (tehermentes mindkettő), egyedül élek. Nem vág földhöz ha emberekkel kell beszélgetni, legyen az férfi vagy nő.
Oké, tudom, ízlések és ficamok, de így elég nehéz :D
Nem értem mi lehet a baj, talán a cigi, szakáll vagy a Ben Kenobi séró :D Ennyire gáz volnék, vagy csak az van, hogy 12 belőlem egy tucat ? Elnézést ha hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!