Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme folytatni ezt a beszélgetést?
Én felhoznám,hogy nincs e kedve valahol máshol beszélgetni...pl.: viber (ott csak a telefonszámoddal fog meggazdagodni a tudása és a teljes nevedet még mindig nem fogja tudni - ha ez számít - ha meg nem,akkor jöhet fb, messerger..stb..stb..).
És szerintem,ha rád unt volna, akkor egyáltalán nem válaszolna, szóval szerintem csak maga ez a gyk-s közeg zavarja ;)
Ha nem ÍR nem kell válaszolni :DD
Komolyan viszont hagynám a P-be mert vszeg nem érdekled nem kelletted fel az érdeklődést annyira hogy keresse a társaságodat... stb
Kérdezd meg azért hogy van-e kedve áttérni más felületre, esetleg az egyszerűség miatt is :)
Ha nem akar, vagy ott se reagál rád, akkor nem valószínű hogy érdekled..
Figyelj!
Ha két hónapja beszéltek, akkor LEHETETLEN hogy nem érdekled. Azt írtad hogy kicsit zárkózotabb, lehet hogy nem mer vagy nem tud mit írni. Gondolj bele, ha nem érdekelnéd nem várt volna két hónapot, hanem úgy ahogy van lesz.rta volna hogy írsz és szószerint nem írt volna vissza semmit, sőt még meg is írta volna hogy ne írj többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!