Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene ez a párkeresésben, belemenjek ebbe?
Igen sajnos 32 éves szűz férfi vagyok. Sajnos még nem nagyon volt lehetőségem a barátnőre főleg a külsőm miatt.
Van egy lány aki egyetemista 23 éves nagyon csinos kedves lány, tényleg az a 9 es kategória, abszolút nem ilyen nő de velem hajlandó lenne 50000 Ft ért lefeküdni és elvenni a szüzességem, azt mondja nagyon megértő és tanító lenne velem.
50000? :O
Kicsit túlárazta magát a leányzó
Szerintem kissé megalázó, ha valaki fizet a szexért. Azt pedig nem gondolom, hogy ez segítene a párkeresésben. Hogy is mondjam... Attól, hogy veszel egy gitárt, még nem leszel rock star. :/
A párkeresés nem azon múlik, hogy most szűz vagy-e vagy sem. Sablonos duma, de ha nincs egy viszonylag vonzó kisugárzásod és mellé egy jó személyiséged, akkor aztán olyan mindegy, hogy hány nővel fekszel le, mert az ismerkedés meg a szex az két külön dolog.
Egyébként a legtöbb prosti vállal szüzesség elvételt még fele ennyiért is. De mint írtam, nem ez számít.
Annál szánalmasabbat nem tudok elképzelni mint amikor egy férfi fizet a szexért.
Inkább lefekszek egy ronda nővel, minthogy 2 forintot is adjak egy jó csajnak a szexért.
"abszolút nem ilyen nő"
De, pont olyan no.
Nem te leszel az elso kuncsaftja.
Nem tudom, de ha velem történne ilyen én nem írogatnám ki ide, hanem megtenném, azt cső.
Kamukérdés amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!