Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hívott el randira? (21L)
Tegnap történt egy meglehetősen furcsa dolog velem. Leszólított egy egyetemista srác, beszélgettünk nem több, mint 5 percig, majd otthagyott azzal, hogy örült, hogy beszéltünk, most neki mennie kell, de nem kérte el se a számomat, se a teljes nevemet nem kérdezte meg.
Eddig életemben 4-5-ször szólítottak le és mindig randira akartak hívni. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mit akart ez a fiú? Lehet, hogy csak önbizalomnövelés/tapasztalatszerzés miatt leáll lányokkal beszélgetni? Vagy távolról még szépnek talált, de közelről már észrevett olyan részleteket, amik taszítóak? Unalmas vagyok (számít egyáltalán a személyiségem??)? Nagyon fáradt voltam és meglepett a szituáció, úgyhogy nem törtem magam, hogy érdekesnek tűnjek és alig kérdeztem vissza.
Egyáltalán a férfiak kiket szoktak leszólítani? Igaz, hogy inkább az átlagosnál csinosabb, de nem túl szép, szerény kinézető, barátságosnak tűnő lányokat? Tehát, hogy a nagyon szép lányokhoz nem mernek odamenni, ezért a legtöbb figyelem az 'egyszerűbb', aranyos, de nem 10-9-8/10-es lányokra irányul?
Magamról: 165 cm, 56 kg vagyok, alig sportolok, átlagos, valamennyire csinos ruhákban járok, középhosszú egyenes hajam van, erősen sminkelek, régen csúfoltak az arcom miatt (főleg az orrom csúnya)
Szerintetek, amennyire meg tudjátok ítélni a fentebbiek alapján, én ebbe a kicsit csinos, de nem túl szép, könnyen megszólítható, barátságosnak tűnő kategóriába tartozok?

“Szerintem inkább a külsőmmel van gond.”
Ha olyan erősen sminkelsz, mint ahogy írtad, akkor biztos nem a külsőddel van gondja.

"Mi nem tetszhetett neki rajtam?? Titeket mi szokott kiábrándítani?"
Nem igy ertettem, hanem hogy megsem latta azt a kis pluszt benned. Ennyi erovel a nok felet randira hivhatna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!