Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ez az 5+1 kategóriájú nők vannak fent netes társkeresőkön?
Több mint másfél éve fent vagyok, és amit látok, hogy alapvetően nagyon kevés nő van fent, tized annyi mint férfi, hatalmas a férfitöbblet, és az a kevés nő is aki fent van, az alábbi 5 kategória egyikébe esik bele:
1. dagi
2. kisgyerekes anyuka
3. roma
4. magát fiatalnak hazudó középkorú nő (tehát már ráncos, idősödő, vénülő középkorú nő, de azt írja, hogy 25 éves amikor valójában 45)
5. egóját fényező "kis hercegnő" aki az ég világon senkinek sem ír vissza, nem is akar netről ismerkedni, csak hizlalja az egóját a sok ezer bókoló és nyalizó levél
+1 kategóriába meg olyanok tartoznak akik nem is nők igazából, tehát vagy férfiak kamu női profillal szórakoznak, vagy valami reklám szoftver kreálta és spammel
Szerintetek is az internetes társkeresés egy férfi részéről teljesen kuka?
#30: "Azért van kevés nő társkeresőn (és ezen az oldalon is), mert ők simán találnak kapcsolatot a való életben és nem a neten fognak keresgélni meg kiélni a dolgaikat."
Hányszor akarsz még nekifutni? Nem érzed szánalmasnak és cikinek, hogy belekötsz valamibe, amit neked külön megmagyarázok, erre keresel egy újabb dolgot, amibe beleköthetsz? Írjak egy könyvet a mondatok jelentéséről külön, csak neked vagy mi?
A bemásolás nem sikerült. A feltett kérdésemre nem válaszoltál. Ilyen értelmi képességekkel elnézem, hogy nem kérsz bocsánatot.
Jó, rendben, a nők többsége. Oké, nem figyeltem.
De ezt mire alapozod? Most komolyan.. mert én azt tapasztalom, hogy ma mindenkinek sokkal nehezebb személyesen kapcsolatot kialakítani.
#32: Köszönöm! És ezzel az itteni felhasználók többségén felül is emelkedtél!
A környezetemben is vannak olyan lányok, akik folyamatosan panaszkodnak, hogy nem próbálkozik náluk senki, nem találnak senkit. Ehhez képest előtte mesélik, hogy xy megint próbálkozott vagy ilyesmi. Látom, hogy amikor lány barátokkal megyek az utcán, akkor elég sok srác megfordul utánuk. Amikor közösen beülünk valahova, akkor is fél perc alatt feltudnának szedni valakit.
De oké, tegyük fel, hogy nincs ideje valakinek és nem jár el programokra. Azért néha-néha mindenki elmegy barátokkal valahova és simán belefuthat olyanba, mint a Star Warsos sztori. De tegyük fel, hogy még ez sem jön össze... Az egyetemen azt látom, hogy minden lánynál próbálkoznak a srácok. Melóhelyen szintén azt láttam, hogy folyamatosan ment a flört. Tömegközlekedési eszközökön is láttam próbálkozásokat.
De, oké, még ilyenből is kimarad valaki, valamilyen oknál fogva. És ott a facebook, ahol lényegében bármilyen hobbival lehet találni egy csoportot, ahol befognak próbálkozni. Sőt, a lányok is kezdeményezhetnek simán! Én pl. Pesten hallottamban ismerkedtem meg az egyik barátnőmmel.
Ha egy nő nyitott arra, hogy ismerkedjen és tényleg pasit akar, akkor a környezetében lévő próbálkozásokból simán kialakíthat kapcsolatot. A normális nőknél pedig sorban állnak a srácok. A környezetemben a legjobb lányoknál (és itt nem külső tulajdonságokra gondolok csak) rengeteg a próbálkozó és mind találnak párt. Az örökké elégedetlenkedőket általában a társkeresőkön sem éri csoda.
Nem gondolom, hogy nőként nehezebb manapság személyesen ismerkedni. Miért lenne az? Férfiként valóban nehezebb, ha valakinek nem jók az adottságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!