Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ez az 5+1 kategóriájú nők vannak fent netes társkeresőkön?
Több mint másfél éve fent vagyok, és amit látok, hogy alapvetően nagyon kevés nő van fent, tized annyi mint férfi, hatalmas a férfitöbblet, és az a kevés nő is aki fent van, az alábbi 5 kategória egyikébe esik bele:
1. dagi
2. kisgyerekes anyuka
3. roma
4. magát fiatalnak hazudó középkorú nő (tehát már ráncos, idősödő, vénülő középkorú nő, de azt írja, hogy 25 éves amikor valójában 45)
5. egóját fényező "kis hercegnő" aki az ég világon senkinek sem ír vissza, nem is akar netről ismerkedni, csak hizlalja az egóját a sok ezer bókoló és nyalizó levél
+1 kategóriába meg olyanok tartoznak akik nem is nők igazából, tehát vagy férfiak kamu női profillal szórakoznak, vagy valami reklám szoftver kreálta és spammel
Szerintetek is az internetes társkeresés egy férfi részéről teljesen kuka?
Kérdező, kihagytad még a szájkaratézó nőket, akik csak azért vannak fent, hogy kiosszák az összes palit, semmi másért.
Ez az ilyen kidobott nő kategória, akik még 40 éves korukra is azon gondolkodnak, miért ilyen hülye minden férfi, pedig már volt vagy 34 pasijuk...
Antonio Banderas az spanyol, a másikat meg azt sem tudom ki és honnan jött. Én magyar társkeresőkről beszélek, és magyar színvonalban igenis jóképű, fiatal, jól szituált pasi vagyok, mégsem találok netes társkeresőről egyáltalán kicsit is értékelhető nőt, mert nincsen...
Ja és nem, nem vagyok perverz, nem vagyok mentális beteg, nem vagyok komplexusos, nem vagyok fuckboy és még hülye sem vagyok mert diplomám is van (színvonalas nehéz diplomám)
Akkor mi lehet a baj?
+1
Akit elraboltak a namíbiai zsoldosok és a kiszabadításáért szívesen ismerkedne veled, ha elküldesz 200 eurót egy kameruni bankszámlára. :DD
Hiába vagy jóképű,ha olyan sötét vagy,hogy ha látsz egy idegen nevet,annyira se vagy képes,hogy bepötyögd a google-be.
A stílusodról úgy összeségébennem is beszélek,az is ritka mód visszatetsző.
Tényleg,ha már sötét haj:magyarok közt emlegethettem volna Árpa Attilát,ebben igazat adok.És még ő nem is roma.
"nem vagyok perverz, nem vagyok mentális beteg, nem vagyok komplexusos, nem vagyok fuckboy és még hülye sem vagyok mert diplomám is van "
No fene, olyan nehéz elhinni, hogyha vannak normális fiúk(mert elmondásod szerint az vagy), akkor vannak normális lányok is társkeresőn akik nem a felsorolt pontokba tartoznak?? Elhiszem, hogy sok visszautasítás ért, de kérlek ne degradáljunk már kategóriába nőket, csak azért mert neked negatív tapasztalataid vannak. Hiszen most te is kikérted magadnak, hogy te sem vagy ezek közül egyik sem. Ezzel, csak konfliktust szítasz.
Tudod mi a kuka? Ez a gondolkodás mód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!