Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ez az 5+1 kategóriájú nők vannak fent netes társkeresőkön?
Több mint másfél éve fent vagyok, és amit látok, hogy alapvetően nagyon kevés nő van fent, tized annyi mint férfi, hatalmas a férfitöbblet, és az a kevés nő is aki fent van, az alábbi 5 kategória egyikébe esik bele:
1. dagi
2. kisgyerekes anyuka
3. roma
4. magát fiatalnak hazudó középkorú nő (tehát már ráncos, idősödő, vénülő középkorú nő, de azt írja, hogy 25 éves amikor valójában 45)
5. egóját fényező "kis hercegnő" aki az ég világon senkinek sem ír vissza, nem is akar netről ismerkedni, csak hizlalja az egóját a sok ezer bókoló és nyalizó levél
+1 kategóriába meg olyanok tartoznak akik nem is nők igazából, tehát vagy férfiak kamu női profillal szórakoznak, vagy valami reklám szoftver kreálta és spammel
Szerintetek is az internetes társkeresés egy férfi részéről teljesen kuka?
Netes társkeresőről vitázva hogy hagyhattátok ki a legnépesebb tábort?
A nős pasikat. De minimum élettársa, vagy menyasszonya van.
Meh... Val Kilmert nem tudni, istenem...
Meg kéne tanulni, hogy a társkeresőket általában a szociálisan ügyetlenek, illetve azok használják, akiknek nincsenek kiterjedt szociális kapcsolataik (pl munkából kifolyólag). Persze vannak hülyék, de elárulom, ők fognak szembejönni az utcán is. Én szépnek számítok úgy általánosságban, mégse voltam képes soha személyesen szerelmi kapcsolatot kialakítani. Nehogy szégyellnem kelljen magam, amiért társkeresőn találtam párt..
Elég sokat elmond az, hogy a női felhasználók többsége ahelyett, hogy adott volna a "Miért?" kérdésre egy értelmes választ, elkezdett arról beszélni, hogy a férfiak milyen gázak. Miért nem írtok ki magatoknak egy külön kérdést erről?
Dagi: Mindenhol próbálkozik, mert kisebbségi komplexusa van.
Kisgyerekes anyuka: Meglett a gyerek, kevesebb pasi rajongja körbe, amolyan kapuzárási pánik.
Roma: Erről fogalmam sincs.
Magát fiatalnak hazudó nő: Szintén kapuzárási.
Egóját fényező: Csak egót fényez.
Azért van kevés nő társkeresőn (és ezen az oldalon is), mert ők simán találnak kapcsolatot a való életben és nem a neten fognak keresgélni meg kiélni a dolgaikat.
Sok nő azért van társkeresőn, mert dolgozik egész nap és nem ér rá ismerkedni. Nem szereti a klubokat, szórakozóhelyeket, inkább sportol, művelődik, kézműveskedik, kirándul a szabadidejében. De ehelyett olyanokba fut, mint a kérdező, így előbb utóbb feladja.
Egy hosszú kapcsolatból kilépve, újra szingliként már nem megy könnyen az, ami egyetimstaként, fiatalon természetes volt. Arról már csak ti tehettek, hogy 30 körül egy nő nektek már öreg még akkor is ha ti magatok negyven körül vagytok. A fiatal párok nagy része hasonló korú (osztálytársak, csoporttársak) de egy idő után már derogálna a pasinak, ha a nő nem fiatalabb egy tizessel.
Elvált anyukaként meg miért ne lehetne akárhol ismerkedni? Nincs az ráírva senkire. Aki társkeresőn ismerkedik az ugyanazért teszi, mint a nem anyuka verzió: nincs rá ideje, lehetősége. És harminc körül már nem őt fogják leszólítani kutyasétáltatás közben . (kivéve a milfre áhítozó fiúkákat, de őket most hagyjuk, ha komoly kapcsolatot keresünk)
Szóval milyen észérveket vársz arra, hogy valaki idióta kategóriákat állít fel azon kívül, hogy ezt mi is tudjuk?
Hát én a második kategóiában vagyok, elváltként, két gyerekkel.
Három randit hoztam össze love.hun
1: nem olvasta el az adatlapom. A bemutatkozót azzal kezdtem, hogy két gyerekem van, ő meg randin felháborodott, hogy miért nem írtam ezt meg neki.
2: 35nek állította magát, 45 volt. Susogós naciban jött randizni, szakadt sportcipőben, és kb ennyi köze volt a sportokhoz. (Masszív sörhas) Panaszkodott 20percet, én meg nem tudtam kimászni a mosdó ablakán. :D Utána még neki állt feljebb, hogy nem akarok több randit.
3: nem akart találkozni a kedvenc kávézómban ami a Főtéren van, hanem egy külvárosi pubot jelölt meg. Nem esett le, hogy miért.
Hamar kiderült, hogy házas, persze nincs köztük semmi, de a feleség nem akar beleegyezni a válásba, meg nem akarja nekiadni az örökölt szuperingatlant (mármint a pasas a nejének). USA-beli családjogra akart hivatkozni, én meg megadtam az ügyvédem számát, és jeleztem, hogy mást nézzen hülyének, most volt vége a válóperemnek.
...
Azt meg se említem, milyen csodás üzeneteket kaptam...
Ezek után letöröltem magam.
Végül nyáron üldögéltem egyedül a kedvenc kávézómban, olvastam (Star wars fan vagyok)
Volt osztálytársam meg az asztalomhoz kéreckedett a munkatársával (nem volt több szabad asztal). Kibeszéltük kivel mi történt, satöbbi, munkatársa meg megkérdezte, hogy kölcsönkérheti-e a könyvem, ha kiolvastam.
Facebook beszélgetés lett belőle, végül megmutatta a SWgyűjteményét... :D
Azóta együtt vagyunk
A #23-as válaszom, ahol adtam a KÉRDÉSRE egy normális választ, le lett pontozva. Az utána érkező "hámennyirosszférfivantárskeresőn" válsz meg fel.
Kérlek... Másoljátok már be, a kérdező hol kérdezte, hogy milyen férfiak vannak a társkeresőkön. Egyre inkább elhiszem, hogy az EU-n belül hazánkban a legtöbb a funkcionális analfabéta.
#28: Bemásolnád, hogy hol írtam olyat, hogy csak csúnyák és idióták vannak társkeresőn?
Megnéznéd, hogy azok a hozzászólások, amik arról szólnak, hogy mennyi gáz pasi van a társkeresőkön, mennyire lettek felpontozva?
Nyugi, elfogadom a bocsánatkérésed. Bár, gondolom, ha meglátod, hogy mekkora öngólt rúgtál, az egód képtelen lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!