Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Áru feltöltő, gyári munkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áru feltöltő, gyári munkás, pénztáros és egyéb hasonló munkaköre van egy férfinak akkor tényleg sikertelen lesz a nőknél?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy a nőknek akkor lesz vonzó egy férfi ha jól keres tehát olyan munkája van vagy nem keres jól, de diplomás értelmiségi állása van pl. tanár
2018. márc. 21. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Ha zavar, hogy keveset keresel, válts munkát. Persze sírni könnyebb
2018. márc. 21. 13:14
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy tanár kevesebbet keres sok gyári munkásnál. Felnézni nem az emberek munkájára szoktak, hanem a jellemére. Ha jellemes ember vagy, akkor találsz olyat aki felnéz rád.
2018. márc. 21. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Én kezdő autószerelőként, havi 70 ezres bérrel ismertem meg a barátnőmet.

Amúgymeg kezdésnek ezek a munkák is teljesen jók, a huszas éveid elején senki nem szól meg, ha gyárban vagy egy boltban dolgozol. Aztán pedig úgyis megy az ember máshova, vagypedig feljebb lép a ranglétrán. Errefelé a gyárakban a műszakvezetők kétszáz fölött keresnek és a boltvezetők is elég szép bért kapnak. Aki pedig negyven évesen is megmarad az árúfeltöltésnél, az nagy valószínűséggel olyan is...

2018. márc. 21. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Melóztam gyárban sok emberrel beszélgettem ott és a 20 onéves srácok mind csajoztak mint a gép, mindnek volt vagy állandó nője vagy a tipikus olyan fazon volt aki buliban itt ott felszed minden páros héten egy új muffot .No meg a melóhelyen is ment a kavarás megvoltak a tipikus rosszlányok akik valakivel mindig kavartak egyszerre több pasit szédítettek ,meg a szendék akiket meg kellett hódítani és akkor hűségesek voltak.

Esküvők is minden évben akadtak,mutogatták a fotókat meghívókat adtak stb. Az idősebb formáknak 40 év felett meg mindnek volt 1 -2 sok gyereke,bár természetesen elváltak is voltak bőven ,de az nem munkahelyfüggő.

Szóval hatalmas nagy hülyeség és ellentmond minden tapasztalatnak ,hogy keveset kereső melóval nem lesz nőd. Ha még sincs, akkor ne a fizetésedben meg a munkádban keresd a hibát.

2018. márc. 21. 13:38
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha szerelmes beléd a nő akkor mindegy mi a munkád, meg mennyi pénzed van, ha nem akkor tud kompenzálni a pénzzel. Ez ennyire egyszerű.

Ha nem tudsz hirtelen meggazdagodni, akkor keresd a szerelmes nőt.

40. N.

2018. márc. 21. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem Metróban árufeltöltő egy ismerősöm, laza, jó fej, humoros figura, "civilben" meg nem mondaná senki, hogy mit dolgozik.
2018. márc. 21. 14:03
 17/20 anonim ***** válasza:

11-nek:

"Ha zavar, hogy keveset keresel, válts munkát. Persze sírni könnyebb"

Nem akarom védeni a Kérdezőt, de ugye nem lehet mindenki villamosmérnök egy multinál?

2018. márc. 21. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

> Nem akarom védeni a Kérdezőt, de ugye nem lehet mindenki villamosmérnök egy multinál?

Mindenki valóban nem, de te vagy a kérdező (meg igazából bárki) simán, ha megvan benne az ambíció.

2018. márc. 21. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mindenki ilyen elit körökben mozog, hogy nem ismernek olyan embereket, akik nem ügyvédek vagy orvosok?
2018. márc. 21. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok nő ismerősöm van,mindenféle korosztályból. Általában hasonló a hasonlóval. Diplomásnak diplomás. Szakdolgozónak szintén. Segédmunkásnak pl. takarítónő. Viszont olyan van amikor egy hosszú házasság alatt az egyik feljebb a másik lejjebb megy. Mondjuk bolti eladóként kezdték aztán az egyikből üzletvezető lett a párjából meg takarító. A fiatal korosztályban meg azt látom, hogy sok esetben a lány tanultabb.
2018. márc. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!