Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áru feltöltő, gyári munkás, pénztáros és egyéb hasonló munkaköre van egy férfinak akkor tényleg sikertelen lesz a nőknél?
Én kezdő autószerelőként, havi 70 ezres bérrel ismertem meg a barátnőmet.
Amúgymeg kezdésnek ezek a munkák is teljesen jók, a huszas éveid elején senki nem szól meg, ha gyárban vagy egy boltban dolgozol. Aztán pedig úgyis megy az ember máshova, vagypedig feljebb lép a ranglétrán. Errefelé a gyárakban a műszakvezetők kétszáz fölött keresnek és a boltvezetők is elég szép bért kapnak. Aki pedig negyven évesen is megmarad az árúfeltöltésnél, az nagy valószínűséggel olyan is...
Melóztam gyárban sok emberrel beszélgettem ott és a 20 onéves srácok mind csajoztak mint a gép, mindnek volt vagy állandó nője vagy a tipikus olyan fazon volt aki buliban itt ott felszed minden páros héten egy új muffot .No meg a melóhelyen is ment a kavarás megvoltak a tipikus rosszlányok akik valakivel mindig kavartak egyszerre több pasit szédítettek ,meg a szendék akiket meg kellett hódítani és akkor hűségesek voltak.
Esküvők is minden évben akadtak,mutogatták a fotókat meghívókat adtak stb. Az idősebb formáknak 40 év felett meg mindnek volt 1 -2 sok gyereke,bár természetesen elváltak is voltak bőven ,de az nem munkahelyfüggő.
Szóval hatalmas nagy hülyeség és ellentmond minden tapasztalatnak ,hogy keveset kereső melóval nem lesz nőd. Ha még sincs, akkor ne a fizetésedben meg a munkádban keresd a hibát.
Ha szerelmes beléd a nő akkor mindegy mi a munkád, meg mennyi pénzed van, ha nem akkor tud kompenzálni a pénzzel. Ez ennyire egyszerű.
Ha nem tudsz hirtelen meggazdagodni, akkor keresd a szerelmes nőt.
40. N.
11-nek:
"Ha zavar, hogy keveset keresel, válts munkát. Persze sírni könnyebb"
Nem akarom védeni a Kérdezőt, de ugye nem lehet mindenki villamosmérnök egy multinál?
> Nem akarom védeni a Kérdezőt, de ugye nem lehet mindenki villamosmérnök egy multinál?
Mindenki valóban nem, de te vagy a kérdező (meg igazából bárki) simán, ha megvan benne az ambíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!