Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nem érzitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nem érzitek, hogy időpazarlás a társkeresés?

Figyelt kérdés

Társkeresés alatt rendes kapcsolatot értem, nem a neten beszélgetéseket, vagy barátzónát.

Én úgy érzem tök felesleges és időhúzás már bármennyi időt is beletennem. Akár online, akár elmenni valahová, akárcsak utcán megszólítani valakit. Lassan minden lánynak ez a hozzáállása, hogy minden a pasi dolga, ő meg csak lélegzik és tök passzív és még jeleket sem ad, hogy most akkor WTF ot akar tőlem, vagy az életben. Nem egy olyan lánnyal "beszélek" a neten, akik sírnak, hogy nem volt pasijuk és már bárminek örülnének, de a beszélgetés annyira lapos és egyoldalú (én rakok bele többet.), na meg olyan elvárásaik vannak, hogy szabályosan röhögök "naaa vajon miért nincs fiúd hmm?"

Majdnem egy évig egy fűszálat nem tettem keresztbe a dologért, magammal elvoltam, fejlesztettem magam, változtam is de most fent vagyok társkeresőkön is, és ahol tudok, próbálkozom (valóság). Időpazarlás. Vagy kiderül nekem nem tetszik, vagy csak azért áll szóba velem, mert udvarias (ez pont nem udvariasság), vagy csak unatkozik, vagy van pasija és csacsogni akar más férfivel. Persze ezek nem derülnek ki az elején, magában tartja.

Úgy érzem ha csak hokizok, vagy döglök az ágyon már jobban érzem magam és jobban használtam fel az időmet, mint állandóan valami nő után kutassak (mert tényleg nekünk kell mindent csinálni a másik meg tök passzív), ami azért órákat is el tud venni. Aztán még a randikról nem is írtam. Mit gondoltok?

Csak srácok véleménye érdekel, nem a lányoké.

Nem egymás fikázásáért írtam ezt ki, normális beszélgetést is lehet indítani.

2018. márc. 21. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

"nem volt pasijuk és már bárminek örülnének"

Biztosithatlak, nem igaz.

Masreszt, az itteni velekedes alapjan szinte minden lanynak van parja. Valahogy csak sikerult masoknak megusmerkedni veluk 😃

2018. márc. 21. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem a társkeresés nem időpazarlás, a kérdésedre válaszolni, na az időpazarlás.
2018. márc. 21. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
De azért beírsz ahelyett, hogy tovább görgetnél. Nem vagy különleges:D
2018. márc. 21. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem és igen. Ne fordíts külön időt a társ keresésre. Jarkalj el ide-oda, intézd a dolgaid, éld az életet és ha megtetszik egy lány, akkor szólítsd meg.
2018. márc. 21. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha rájössz, hogy az életben minden érted van, akkor semmit se fogsz időpazarlásnak tartani. Én évekig éltem a saját általam megteremtett pokolban, mégse bánom, mert ez kellett ahhoz, hogy sok mindenre ráébredjek.
2018. márc. 21. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Az online társkeresés szerintem is időpazarlás és komolytalan. Hatalmas mázli kell ahhoz, hogy találjon valami értékelhetőt az ember.

Ellenben úgy maga az ismerkedést én nagyon szórakoztatónak találom. Imádom megismerni a másikat, elmélyedni a világukban, élményeket, tapasztalatokat szerezni és azokat átbeszélni egymással. Egy új nézőpont mindig felvillanyoz. Persze ehhez kell egy beállítódás, nyitottság és türelem. És noha könnyen beszélek, de nekem jellemzően van párom, hosszútávú kapcsolatom. Ami mellett azonban szép számú női barátom van, volt és lesz is. Szeretek ismerkedni és ezt mindenki tudja rólam. Szóval ha netán valakivel komolyra fordul, mikor épp nincs senkim nem lesz belőle nagy dráma, hogy a legtöbb barátom akikkel az időmet töltöm, lány.

Szerintem neked is az a problémád, ami megannyi csávónak manapság. A görcsösség, a türelmetlenség a túlzó elvárások és a bizonytalan ego.

2018. márc. 21. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

A pisztoly sose hibás. Az a hibás, aki meghúzza a ravaszt. Az internet is csak egy eszköz, amit lehet jól és rosszul is használni, ez csak a használójától függ. Én képes vagyok jól használni, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak.

2018. márc. 21. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen tulzo elvaras, amikor az maximum mar annyi, hogy ne cigizzen, es ne legyen alkesz, es ket szonal tobbet lehesse beszelni vele, tenyleg tulzo, lehet mar ebbol is le kene vennem xd

Nem szep itelkezni. Kerdeztem, leirtam az erzesem, velemenyem. Nem altalanositast , degradalast kertem.

2018. márc. 21. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Az nem általánosító, hogy minden nő iszik, dohányzik és buta? Vagy csak direkt ilyeneket kerestél eddig?
2018. márc. 21. 17:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Ki irta hogy minden? Szovegertes esetleg?
2018. márc. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!