Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető hogy egy csinosabb lánynak ilyenek az igényei, ezek az elvárásai?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 28 éves lánnyal és azt mondta amiben nem tud kompromisszumot kötni az az agresszivitás, bunkóság, ha alacsonyabb nála és igénytelen. Tehát egyéb minden dologgal tudna kompromisszumot kötni pl. Macis, vékony, félénk, szüleivel lakik stb.

Lehet csak ennyi az elvárása egy csinosabb nőnek vagy csak kamuzik?

2018. márc. 21. 06:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Hogy jön a külseje az értékrendjéhez?

Az utolsó válaszát se értem. Az én párom is a szüleivel lakott, mégis együtt vagyunk másfél éve. Who cares?

Mik ezek a logikátlan, összeférhetetlen következtetések?

2018. márc. 21. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is hasonló elvárásaim lennének, ha szingli lennék, bár a magasság nálam sem számít, ismerek nagyon jó pasikat, akik kb. olyan magasak, mint én (167). Csak az a baj, hogy ha azt mondanád, hogy hazudok, már meg is buktál volna nálam, mert ez a bunkóság teteje. Még ilyen kicsi igényeknél is elcseszi a legtöbb férfi.
2018. márc. 21. 08:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
az "igénytelen" szó alá sok mindent lehet érteni
2018. márc. 21. 08:26
 14/20 anonim ***** válasza:
pl aki nem tud öltözködni..
2018. márc. 21. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Ezek a legalapabb dolgok.

Nyilvan vonzodnia is kell a leendo partnerhez es nyilvan nem teljes listat mondott, csak ami eppen eszebe jutott. Feltehetoen sok egyeb dolog id van, pl

ne legyen alkesz, hazug stb. Amik msgatol ertetodoek.

A tobbit, amit felsoroltal, azt te kombinaltad hozza, vagy szo szerint mondta?

2018. márc. 21. 09:03
 16/20 A kérdező kommentje:

Szó szerint ezeket mondta nekem.

Illetve azt mondta hogy neki a humor a vonzalom alapja tehát ha elején valaki nem vonzó számára de van humora akkor nyert ügye van a pasinak

2018. márc. 21. 09:07
 17/20 Noren1989 ***** válasza:
Akkor ezek alapján már a gyk negyedét le kellett volna varrnia. #humor
2018. márc. 21. 09:34
 18/20 Diavolino44 ***** válasza:
30%

Ez a marketing, ne dolj be!

Nem fog neked odaallitani egy massziv listaval, hisz csak ismerkedtek.

Hogyan hangozna ha minden aprosagot leirna, azt gondolhatnak rola, hogy bekepzelt 3,14 csa.

Ha valami nem tetszik neki ugyis eltunik, nem valaszol, vagy nem mukodik a kemia jelszoval leraz, amig ez nem tortenik meg addig ismerkedj tovabb.

2018. márc. 21. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
az exem igénytelen volt bunkó is humora is eléggê gàz volt .Nem tartott sokaig de elég is volt .
2018. márc. 21. 12:23
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha azt is letagadná, hogy kizáró ok, ha alacsonyabb nála, akkor jöhetne gyk-ra a többi kamugép nő közé.
2018. márc. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!