Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ferfiak ezek?

Figyelt kérdés

Iskolaban dolgozom , skandinaviaban es elnezem h milyen ferfi egyedek vesznek ott körbe, több suliba megfordulok , helyettesitökent es nezem h a ferfiak milyen kiherélt , férfiatlan , vegetarianus , finnyáskodó , óvatos puhap.cs, de hat ki is az a normalis ferfi , aki iskolaban vallal munkat es dalolgat meg pelusokat cserél alsó tagozatos gyerekeken ?

Ezek olyanok mint a fogát vesztett oroszlán , gyávák

Van egy erdelyi mondás , a ferfi kell tudjon enni , hat vegán férfi Istenem

En tökösebb vagyok mint ezek a verszegenyek

#banda #férfiatlan #klinerfelter kóros
2018. márc. 17. 22:09
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Telepitenéd magad a holdra, senkinek nem hianyoznál !

Nem kérek a válaszaidból !

Remélem helyesen fogalmaztam!

2018. márc. 18. 12:44
 42/52 anonim ***** válasza:
71%
Ne vergődj már! :D Ennyire frusztrál, hogy nem találtál kint egy vadkant, aki segítene levezetni a fölös energiáidat?
2018. márc. 18. 12:58
 43/52 A kérdező kommentje:

Ilyen kicsinyes , szörszalhasogató, kecskét egy ékezetért hegyre kib.szó , mindent szóvá tevö ferfiak senkinek nem hianyoznak , gyakorin kivul senki nem olvassa az aj be helyesen megirt észrevételeiket

Pedig milyen helyesen irnak !!!!!

Es kb ennyi ami elmondható róluk

2018. márc. 18. 13:15
 44/52 anonim ***** válasza:
82%
#43: ha megadod az e-mail címed, elküldöm majd neked a következő cikkemet, ami egy tudományos folyóiratban fog megjelenni ;)
2018. márc. 18. 13:59
 45/52 anonim ***** válasza:
18%

"A vegánság meg szexi."

Jah, a testi meg lelki betegségek tudatos szenvedése szexi... Remélem meddő/steril vagy. :)

2018. márc. 18. 15:25
 46/52 Ignis Subdialis ***** válasza:
88%

A helyesiras nem csak ekezetekbol all, de kozpontozasbol (vesszo pl.), mondatvegi irasjelekbol es a szokozok megfelelo elhelyezesebol is. A nyelvi kifejezokeszseget illetoen beszelhetnenk meg "stilusrol" is, persze nem a Te esetedben, hacsak nem tekintjuk alpari megnyilvanulasodat egyfajta muveszi onkifejezesnek...

Igazad van, ékezetek nélkül még le lehetne írni gondolatokat, de ahogy arra már egyszer rávilágítottam: Neked nem sikerült.

Egy vegytiszta "költői kérdést" tettél fel, amire semmilyen választ nem vársz, hiszen semmilyen konkrét esetet nem fejtettél ki, ergo csak fröcsögni jöttél ide, ezt kommentjeiddel is alátámasztod.

Ennyire nem kellene hülyének nézni a közönséget, hogy majd az alapján fog bárki is ítéletet alkotni a kollégáidról, hogy Te milyen jelzőkkel illeted őket...! Különösen "meggyőző" kirohanásod után, aminek egyenes következményeként valószínűleg mindenkiben inkább irántuk ébred részvét. :D

2018. márc. 18. 19:50
 47/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom utolsó válaszadó , mi nem világos ?

Elsösorban nem érdekelsz

Masodsorban : ez nem helyesirasi verseny es nyelvtani hibákat elemzö fórum . Tehat ha valaki nem ir úgy, ahogy neked megfelel , van annyi agyad h ignorald, mert helyesirasi leckekre nincs szuksege annak , aki itt kérdést tesz fel .

Van, h nincs kedvem kitenni vesszöket , mikor sebtében kiirok egy kérdést

Amúgy nyasgem

2018. márc. 18. 20:16
 48/52 anonim ***** válasza:
53%
42%: Azért kívánsz nekem ilyen rosszat, mert nem úgy gondolkodom, mint te? Milyen gonosz ember az, aki a másiknak meddőséget kíván? Amúgy egy vegetáriánus anyuka vagyok, úgyhogy nem jött be a rosszmájú elképzelésed. A vegánság igenis szexi és egészséges döntés, ezt a WHO is alátámasztja. Én nem próbáltalak téged rábeszélni semmire, te miért nem fogadod el, hogy mások másként gondolkodnak? Ez annyira lehangoló, már bocs....
2018. márc. 19. 07:36
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Tolmácsot kérek! :D
2018. márc. 19. 16:39
 50/52 anonim ***** válasza:
54%

Bizonyítotan egészségtelen, és miért is nem jött be? Pont, hogy beigazolódott, hogy elmebeteg, és büszkén tudatlan is vagy.

Arról a WHO-ról beszélsz, akik szándékosan élő AIDS vírussal fertőzték meg az afrikai segélycsomagokat? Vagy akik erőszakkal elkezdték oltogatni Indiában az embereket a nemlétező polio ellen, több tízezer gyereket megölve ezzel?

Tudod, nekik nem az a céljuk, hogy okos, erős ember legyél, hanem hormon és elmezavaros, tudatlan, gyenge fos, akit úgy mérgeznek és irányítanak, ahogy akarnak. :-)

2018. márc. 19. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!