Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ferfiak ezek?

Figyelt kérdés

Iskolaban dolgozom , skandinaviaban es elnezem h milyen ferfi egyedek vesznek ott körbe, több suliba megfordulok , helyettesitökent es nezem h a ferfiak milyen kiherélt , férfiatlan , vegetarianus , finnyáskodó , óvatos puhap.cs, de hat ki is az a normalis ferfi , aki iskolaban vallal munkat es dalolgat meg pelusokat cserél alsó tagozatos gyerekeken ?

Ezek olyanok mint a fogát vesztett oroszlán , gyávák

Van egy erdelyi mondás , a ferfi kell tudjon enni , hat vegán férfi Istenem

En tökösebb vagyok mint ezek a verszegenyek

#banda #férfiatlan #klinerfelter kóros
2018. márc. 17. 22:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

30 as válaszoló Ignis , persze h senki nem dijazza az eröltetett modorod , ami fanyar " entellektüell " iróniát hivatott tükrözni , de hiányol minden magvat , egy nagy szavakkal megtüzdelt , értelmileg nulla iromány , hova mesz Kati pláne söt a patikába" stilusú irás

Ha kulföldön lakom nem tudok hosszú ékezeteket irni , nincs hosszú ö, ü es i stb de ezt az agyatlan fejednek túl magas , hogy ebbe belegondolj . Mobilról irok , nem magyar tanyáról , nem bövelkedem hosszú magánhangzókban

Mi sertett meg ennyire netán vega vagy ?

Egy felfújt hólyag vagy , megszúrnak es elpukkansz , kb ennyi , az OOOOOOKOS HELYESIRÁSODDAL

2018. márc. 18. 11:09
 32/52 A kérdező kommentje:
Egyfolytaban az agyatlan tanyasiak jatsszak a helyesiras razziát a gyakorin , mindenkit pontraraknak , KÉRETLENÜL , mint egy szkizofren fennakadnak a helyesirason , a pszichiatrian vannak ilyen szörszlahasogtó, lényeget ignoráló elmebetegek , akik jatsszak a kulönbözö ellenöröket kéretlenül , papagájok!!!
2018. márc. 18. 11:19
 33/52 anonim ***** válasza:
93%
Nahát, találtál egy é betűt Skandináviában. Nosza, Szimat, keresd a többi ékezetes betűt is!
2018. márc. 18. 11:22
 34/52 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretem a férfias férfikat, de te nem férfias vagy hanem bunkó és ostoba. A vegánság meg szexi.
2018. márc. 18. 12:03
 35/52 A kérdező kommentje:

Szanalmas kötöznivaló kényszerbetegek a helyesirassal még tapsot is várnak , felpontozást hogy ök aztan hogyan értik a helyesirást !

Megszzoktattak titeket az iskolában , h a nem szamit mit irsz , a lenyeg a helyesirás!!! Tartalom senkit nem erdekel .

Komikus kesz divina comedia

Es ha nincs kedvem kirakni az ekezetet , akkor sem fogom miattad !

Es mi van , ha valaki diszlexias , es úgy mer Itt segitseget kérni , mehet akassza fel magát ? Tanuljon meg elöbb irni ?

Ez NEM HELYESIRAS FÓRUM hanem lelki tanácsadás eltévedt barmok

2018. márc. 18. 12:04
 36/52 anonim ***** válasza:
93%
Jaja, manapság mindenki diszlexiás, aki bszott odafigyelni az iskolában, és lustagci volt tanulni. :)
2018. márc. 18. 12:06
 37/52 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy még ha csak annyi hiba lenne, hogy lusta, nemtörődöm módon nem használsz ékezetet... de hogy egyetlen értelmes, épen összerakott mondat nincs abban a fhostengerben, amit idehánytál, na az kimeríti a kultúrterror fogalmát. Nem is értem, hogy várhatod el, hogy bárkj komolyan vegyen.
2018. márc. 18. 12:13
 38/52 A kérdező kommentje:

Ez a lenyeg neked a helyesiras, majd szembetalálod magad egy táblával h vigyázat robbanásveszély és te majd javitgatni fogod az irást rajta es a pofadbarobban minden remélem

Azt hiszem igy védekezik a meggyötört agyad az élet kihivásai ellen h csak a helyesirast figyeled , szerencsetlen

2018. márc. 18. 12:23
 39/52 anonim ***** válasza:
92%
Azt hiszem, erre mondják, hogy boldogok a lelki szegények. Minden jót neked, hasonló szépeket, te majom.
2018. márc. 18. 12:28
 40/52 anonim ***** válasza:
92%

"elolvashatja, miért is lenne jó, ha több férfi lenne jelen már óvodás kortól a gyermekek nevelésében: [link] Mert igen, foglalkozik vele a tudomány, hogy milyen hosszú távú negatív következményei vannak annak, ha az iskolákból eltűnnek a férfi pedagógusok..."

Vajon a feminácik miért nem tüntetnek a férfi kvótáért?

"Ez NEM HELYESIRAS FÓRUM hanem lelki tanácsadás eltévedt barmok"

Lelki tanácsadás? Ez nekem új. Mondjuk neked inkább szellemi tanácsadásra lenne szükséged.

Btw, nekem német telefonon is vannak magyar ékezeteim, mert telepítettem ;)

2018. márc. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!