Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beregisztráltam erre a badoora már egy jó ideje és azt irja tetszem két lánynak de csak akkor mutatja meg kiknek tetszem ha elöfizetek. Akkor ez most átverés?
Figyelt kérdés
Vagy lehetséges hogy tényleg tetszem két csajnak is?? bár ez akkor is suttyosag hogy nem mutatja meg kiknek tetszem.2018. márc. 17. 16:11
11/14 anonim válasza:
Páromat ott ismertem meg.
Exemet is...
Nem lehetetlen...
12/14 anonim válasza:
Még azért is fizetni kell,hogy megnézhesse az ember,hogy kinek tetszik? Pénzt adni azért,hogy lássak két profilt,már ha valódi az a profil...Elég tré,akkor inkább elmegy az ember egy prostihoz,ott legalább kap valamit a pénzéért. Meg még szupererő, egy társkereső oldalon ilyen elnevézese nem lehet egy opciónak,hanem "balfék feloldás". "Jól van,feloldunk néhány funkciót,mert eleget fizettél,vagy elég sok időt töltöttél itt feleslegesen te balfék", ezért lenne balfék feloldás a neve.
13/14 A kérdező kommentje:
Na végül az történt hogy letöröltem magam. Mert már senkinek nem engedett írni folyton ezt írta ki: Még nem kapcsolodtatok várd meg xy szavazatat hogy cseveghessetek vagy írj ra most 50 kreditért. Ezt csak azért írom le hogy ha valaki fontolgassa hogy regisztrál erre a fosra akkor en azt tudom tanácsolni hogy nagyon gyorsan felejtse el ezt az örült ötletet.
2018. ápr. 14. 14:35
14/14 anonim válasza:
A legjobb dolog, amit tehettél, hogy törölted magad. Én nőként lassan fél éve vagyok fent, a többség csak szexre hajt, a normálisabbnak tűnők meg pont a másik véglet: még egy randira se mernek eljönni. Szóval ugyanott tartok, mint eddig. Néha el lehet rajta dumálgatni, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!