Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi ilyen?
Minden barátom, haverom rámegy a csajaimra. Olyan 3 éve akivel jóban voltam többször is csinálta, megdugtam egy csajt, aztán ő találkozgatott vele azzal a feltétellel ha a lány velem már nem fog. Nem érdekelt ez a csaj.
Ez a srác az exbarátnőmnek is pofátlanul irogatott. Nem érdekelt mert nem szerettem a lányt.
Aztán a későbbi jó barátomnak meséltem egy lányról, ő is ráírt, mondom mit bánom én, úgyis én jövök be neki. Erre amikor ő már kuka volt, benyögött egy olyat hogy mi fogattunk hogy ki viszi ágyba hamarabb a csajt. Szintén nem érdekelt komolyabban a nő.
A következő, excsajommal vitaztunk valamin átattam havernak a telefont, hogy rázza le. Mint megtudtam utólag ilyen mondott neki, hogy "én megmutatom neked hogy kell megdugni egy nőt" Ez a lány sem érdekelt.
Most alakulok egy lánnyal, egy kollégámnak elmondtam, mit ad Isten, ismerősök lettek facebookon, majd mikor találkoztam a lánnyal, és jól sikerült a randi, utána ők már nem voltak ismerősök. Nem tudom hogy mi történt, de nyilván bepróbálkozott. Ez a lány viszont tényleg érdekel engem azt akarom hogy Ő legyen a barátnőm.
Minden cimbora adja a jófejséget kivülről aztán meg ezek mennek. Azt mondta egy lány ismerősöm. Hogy most van ez a lány aki tetszik nekem, őt ne vigyem semmi baráti társaságomhoz amég nem vagyunk olyan viszonyban. Ismeri a férfiakat, őt is bejelölte a párjának egy haverja egyből amint meglátta, csak írni nem mer szerinte. És azt mondta hogy az összes csávó ilyen.
Velem egyetlen egyszer volt ilyen, hogy az egyik srác (a fent említettek közül az első) felhívott bulizni egy csajt, és nem akartam én tőle semmit, csak valami poént nyomtam neki, dumáltunk aztán én meg az a lány leléptünk a társaságból. Szóval én sem vagyok szent!
De még akkor is egyenesebb dolog, mint facebookon irogatni. Komolyan olyan dolgok mennek itt a "baráti" társaságban, hogy tudnék még sorolni, nem csak velem. Mással is.
Egyrészt azért fosok, mert e mellett a lány miatt le akarom kötelezni magam. És ugye a haverok tudnak a másikról cikis sztorikat. Sajnos van olyan aki ha Ő maga nem tud mit felmutatni akkor a másikat próbálja lehúzni.
Madarat tollarol, embert baratjarol...
Semmivel nem vagy kulonb, mint a nagy haverjaid. :D Min csodalkozol?
Ebben az egeszben nagyon sok hiba van!
Nem is megyek bele melyebben az ertekrendedbe es hogy az ember altalaban hosonlo mentalitasuakkal veszi körül magat.
Amit a konkret esetben elrontottal, hogy nem mutattad fel a hatart. Teljesen függetlenül attol, hogy mit erzel (vagy mit nem) egy lany irant, aki hozzad kapcsolodik es nem "szabad predakent" teved köreitekbe. Az elsö ilyen alkalommal nyomatekositanod kellett volna, hogy ezt nem toleralod.
Egyebkent tenyleg azt javaslom, ha különb embernek tartod magad (vagy arra törekszel, hogy az legyel), keresd olyan emberek tarsasagat, akikkel kölcsönösen tisztelitek egymast. Akikel felemelitek egymast. Olyanokkal, akikre gyengebb pillanataitokban peldakepkent felnezhettek. Lehet galansan es stilusosan is csajozni ;)
Nagyon sok embert leépítettem így a társaságomból. Maradt 5 ember, akiben 4 ben maximálisan megbízok ilyen téren igaz az egyik nő :D
De írtam hogy egy kollégának mutattam egy beszélgetést, akivel egyébként is nagyon jó munkaviszonyban vagyunk, meg szoktunk is beszélni a csajokról és hát nem bejelölte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!