Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a lányról?
A munkahelyen a legfiatalabbtól (20) az idősebb férfiakig (35-40) nagyon sokaknak bejön egy lány a munkahelyen.
A lány arca nagyon szép, csinos, nagyon kedves, bájos, de vissza húzódó. Ennek ellenére rengeteg fiúnak, férfinak bejön.
Akkor most ez a lány jó nőnek számíthat? Vagy csak szimplán tombolnak a pasikban a hormonok..
Tudom, sokkolni fog a válasz, de képzeld el, a férfiaknak számít, hogy egy nőnek milyen az alkata. Tudom, dúúúúúúúúrva....
Ja és az arca is számít, szóval ha a szép a lány, akkor meglepő módon jó nőnek számít, hiszen vonzódnak hozzá a férfiak.
SOKKOLÓ!!!!
Ma különösen sok a retardált kérdés.
Következőt!
Tehát a lány szép, jó alakú, kedves, és nem pics@.
Te meg nem érted miért olyan népszerű? Tényleg nem?
csak azért nem értem, mert tényleg egy visszahúzódó lányról van szó. Ha éppen úgy van jókat tud röhögni, meg jókat mond, meg jót lehet beszélni, de nem túl társasági ember.
És én eddig úgy tudtam hogy a fiúknak inkább a harsányabb, beszédesebb, csacsogó nők jönnek be. Még is tényleg rengeteg pasinak bejön ez a lány. Csak ezért volt furcsa, mert mér a legjobb pasiknak is bejön, pedig nem az a magamutogató harsány nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!