Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a lányról?
Figyelt kérdés
A munkahelyen a legfiatalabbtól (20) az idősebb férfiakig (35-40) nagyon sokaknak bejön egy lány a munkahelyen.
A lány arca nagyon szép, csinos, nagyon kedves, bájos, de vissza húzódó. Ennek ellenére rengeteg fiúnak, férfinak bejön.
Akkor most ez a lány jó nőnek számíthat? Vagy csak szimplán tombolnak a pasikban a hormonok..
2017. szept. 22. 19:46
11/15 anonim válasza:
Kérdező abban mindenesetre biztos lehetsz, hogy nem az eszedért szeretnek a pasik.
12/15 A legrosszabb válasza:
Annyi biztos, hogy nem szokásom hosszú sorok végére beállni. Aki ennyi mindenkinek tetszik, az a legeslegjobbak közül fog választani, én meg tudom, hogy hol a helyem.
13/15 anonim válasza:
Ha egyik kolleganődről van szó és a pasidnak is bejön vagy a férjednek akkor van okod fêlni.Nyilvàn jó nőnek szàmit vicces is lehet meg visszafogott is.Tarsd nyitva a szemed.
14/15 anonim válasza:
Kérdező! Többször hivatkozol arra, hogy az illető visszahúzódó. Na de akkor mi van? Szerinted külsőleg akkor fog valaki tetszeni ha nem visszahúzódó? Nem teljesen értem a párhuzamot. De egyébként sem világos, hogy miért kizáró ok, ha valaki visszahúzódó.
15/15 anonim válasza:
Egyébként tök felesleges az E/3, mindenki tudja, hogy saját magadról beszélsz, és bókokat vársz, just sayin. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!