Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amióta párja van kb azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta párja van kb azóta ismerkedik velem a lány. Ezt valaki elmagyarázza?

Figyelt kérdés
December vègèn îrtam neki,parom.hu oldalon. Ő felajánlotta a az e-mailezèst. E-mail cìmhez kiirja a nevèt is. Ma rákerestem facen. Mert randi volt kilátásban. Ki tette január 13án, hogy január1 óta kapcsolatban van. Közben heti 10 emailt kapok tőle. A lány folyamatos műszakban dolgozik. Hétvégèn is sokszor nekem hétköznapok foglaltak.

#átverés #becsapás #netespárkeresès
2018. jan. 21. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet facebookon hazudott, mert nem akarta, hogy valaki zaklassa. Kérdezd meg tőle.
2018. jan. 21. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
kapcsolatban van x y al ....tehát ki van téve a pasi konkrétan és barátnői kommenteltek alá
2018. jan. 21. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérdezz rá, hogy most mi van. Lehet nem csak te vagy neki a barátja mellett, lehet még eljátsza ezt pár másik sráccal is...
2018. jan. 21. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
3as az nem érdekel, hogy még hányan vagyunk....az még korrkekt is,hogy sorba randizik több lehetőséget is megnéz mielőtt dönt,felőlem le is feküdhet velük, de azért 3 hete lesz a pasival mire randiztunk volna.
2018. jan. 21. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a csaj, nem? Ilyen nem létezik. Vagy maximum létezik, de mindig negatív irányban csalódok a nőkben. Mellesleg onnantól kezdve, hogy a státuszát megváltoztatta "kapcsolatban"-ra, olyan gyorsan letiltottam volna, hogy csak úgy füstölt volna az egerem.
2018. jan. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!