Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megkérdezi hogy mi a férfi munkája az már gold digger?
Van egy olyan mellékjelentése, és ez egyre erősebb, mivel egyre több a golddigger, a sok rossz tapasztalatnak ez az eredménye.
Én nem kezdenék golddiggerezni ennyitől, de jobban figyelnék az erre utaló jelekre, mert találkoztam már ilyenekkel, és bizony ha fizetős nő kéne, a rosszlányokon nézelődnék...
Nem vagyok az agresszió híve, de az ilyennek repülne a saller. Bmeg, tudni akarom mivel tölti a napja legnagyobb részét... Az ilyenek nagyon fennhordják az orrukat és nem valóságban élnek. Bocsássa meg a világ, hogy nem akarom az életemet egy állandóan ingázó vagy tisztességtelen munkát végző (pl. bulvár újságíró) emberrel összekötni az életemet.
Meg most gondoljatok bele, bárki megkérdezi tőlem, hogy a kiszemeltem mit tanult, mit dolgozik, hol él akkor mindre azt mondom, hogy "nem tudom, de szépen énekel"? :D Azt se kérdezhetem meg hány éves, mert akkor meg életkorista vagyok?
En is megkerdezem ismerkedesnel,mi a munkaja. Mar csak eldonthetem,hogy tul sokat dolgozo emberrelnem jovok ossze vagy olyannal,akit hirtelen hivhatnak dolgozni es lemondja a programunkat emiatt. Kerdezo,megertelek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!