Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó válasz arra amikor a csajod megkérdezi azt, hogy elmehet e bulizni?
Szép hozzáállás mondhatom :D
A legtöbb csaj ilyenkor csak jól akarja érezni magát a barátnőivel.
Ha nem bízol benne annyira hogy ne merd pasik közé engedni mert félsz hogy megcsal, akkor hosszú távon ez a féltékenység csak megmérgezi a kapcsolatot.
Ha meg nem marad hűséges (és kiderül) akkor eleve nincs értelme tovább együtt maradni.
Is-is. Ez a lányfüggő. Épp ezért kell minél jobban ismerni a lányt. És csak akkor kapcsolatba kezdeni, ha komolyan is gondoljátok. (ő is nemcsak te) És nem elhinni, hogy majd kialakul a szerelem, ha mégse szeret.
Igazából tök mindegy mit mondasz.
Ha nem engeded el, úgy is talál alkalmat, ha viszket a pöcke. Nem őrizheted a nap 24 órájában és még a zsarnok is vagy!
Ha elengeded, akkor meg vagy megcsal vagy nem. Érdemes kapcsolat terén jól keverni a lapokat, hogy eszébe ne jusson megcsalni.
Azt mondanám neki, hogy nem a tulajdonom, oda megy szabad akaratából, ahová akar. meg hogy szeretem, és érezze jól magát.
Hogy a félredugásra törekszik-e? Nézd, parancsra nem lehet szeretni. Ha én nem vagyok neki elég jó, dugjon arra, amerre neki jólesik. Szabad akaratából van velem, és én is szabad akaratomból vagyok vele.
Nőként azt mondom, hogy valószínűbb, hogy egy olyan önbizalomtalan idióta megcsal aki ilyet megkérdez. Miért gondolod, hogy megkérdezi?
- Holnap nem érek rá, mert bulizni megyek 8-tól Katival meg Pirivel.
Én ezt mondanám. Ha akarsz, jössz, ha nem akarsz, maradsz. Te is minden sörözés előtt engedélyt kérsz? Ai pedig rögtön azt hinné, hogy megcsalom, és nem tudok ellenállni, azt kapásból otthagynám.
Csak 1 választásod van:
Ha megbízol benne akkor elengeded ,ha meg nem bízol benne akkor engedd el mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!