Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen társkeresési problémája akad jelenleg?
Elkerüljük egymást. Nem igazán lehet ezt kifejteni szerintem.
Nem látok más racionális választ a részemről. 22/L
Nem találok magam mellé egy kedves lányt akivel lehet közös jövőt tervezni, boldogan élni és egymást mindenben segíteni.
21/F
Az egyik, hogy úgy akarok kapcsolatot, hogy ki sem dugom az orrom a házból, ha nem muszáj...
A másik, hogy ha ki is dugom, mindig önuralomhiányos vagy ostoba emberekbe botlok... Egyik semegy nagy kaland, ha azt veszem, hogy társat keresek, lehetőleg egy életre...
22N
Egy lány jöhet szóba nálam, aki észre sem vesz...
25f
Nekem konkrétan az, hogy szándéoksan felhagytam ez ilyen kimódolt, elébemenős társkereséssel, mint tudatosan végzett tevékenységgel.
Indokolás:
Egy párkapcsolat legeslegelemibb alapvetése a kölcsönös tisztelet. Enélkül nincs kapcsolat.
Sajnos, 5 éve amióta egyedül vagyok egy hosszú kapcsolat után, csak olyan nőket sikerült bevonzanom, akik: játszmáznak, drámáznak, tesztelnek, taktikáznak, kötekednek. No ezekből már egy is kizárja a kölcsönös tiszteletet.
Visszavonultam a társkeresésből és önismeretre gyúrok. Meditálok, elmélyülök, önfejlesztek, hogy képes legyek a spontán ismerkedésre és az ideális partner bevonzására.
Engem már a "kihívás típusú" és a játszmázós nők nem tudnak érdekelni, nem is foglalkozom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!