Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok "barátzónás"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "barátzónás" nyavalygás?

Figyelt kérdés
Egy csomó felhasználó beszél itt arról, hogy a nők "barátzónába" rakták őt. Ezt pejoratív kifejezésként ugye úgy használják, hogy "A gonosz nő hitegeti, jól kihasználja meg ugráltatja a szegény, szerelmes férfit". Tágabb környezetemben szétnézve sem látok ilyen emberi kapcsolatot, szóval nem tudom, honnan ez a sok barátzónás panasz. Vagy a panaszkodók barátzónának nevezik azt is, ha a csaj világosan kimondja, hogy "bocs, nem téged akarlak", de utána nem szakít meg minden kapcsolatot a pasassal, urambocsá' néha, ha közös a társaságuk, még beszél is vele?

2018. márc. 12. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3%

"Vagy a panaszkodók barátzónának nevezik azt is, ha a csaj világosan kimondja, hogy "bocs, nem téged akarlak", de utána nem szakít meg minden kapcsolatot a pasassal, urambocsá' néha, ha közös a társaságuk, még beszél is vele?"

Igen, ez is barátzóna. Néhány nőstény nem fogja fel, hogy csak úgy poénból nem fogja egy ivarérett hím mondjuk elhívja valahova kettesben, nem beszélget meglepően sokat vele, hogy lesz feltűnően vicces körülötte. Hányszor, de hányszor megkaptam már, hogy "bocs, nem vagy az esetem, de kedves voltál velem, így én is az voltam". Na most szerintem a férfiak 95%-a nem barátkozni akar egy nővel, és mégis le lettem ugatva minden alkalommal, amikor elmondtam, hogy jó, akkor nem vagyok az eseted, de akkor részemről ennyi volt, többet nem beszélünk se neten, se élőben, csak ha okvetlenül kötelező.

Férfi-nő barátság nincs. Haverság esetleg, vagy egy baráti körön belül mozgás esetleg, de valódi barátság nincs, és ha "barátkozni" akar egyik a másikkal, az szintén gyanús, hogy nem barátkozás lesz.

2018. márc. 12. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy kifejezés projekciósan h ők a bénák csak nem ismerik be. Dettó mint a férfitöbblet.

Nem tűnt fel h ide csak luzer kapcsfüggök járnak fel sírni.

2018. márc. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!