Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónás kérdések megoldása?
Szóval mostanában állandóan barátzónás kérdéseket látok itt. Úgy gondoltam,megosztom az ém történetemet,hogy végül hogyan kerültem ki belőle.
Szóval volt egy srác anno az egyetemen,akivel nagyon jó barátoo lettünk. Persze beleszerettem piszkosul,ő pedig nem viszonozta. El is mondtam neki az érzéseim,oda-vissza megtárgyaltuk, a nem az nem maradt.
Ő volt anno a legjobb barátom,meghaltam volna nélküle,így hát maradtunk a barátságnál és a heti többszöri beszélgetésnél,talizásnál.
Elég szomorú voltam,mert minden srácban őt kerestem,és nyilván nem találtam. Szingli voltam már 8 hónapja,amikor a tanulás kezdte kitölteni a szabadidőm,amikor rajta agyaltam.
Eléggé bulizós voltam addig,kis komolytalan,alig kettesekkel.
Ahogy nőtt a tanulássa töltött órál száma,úgy nőtt az átlagom is. Plusz elkezdtem magamtól soanyolul tanulni,reggel futni stb.
A heti többszöri bulikat felváltotta a havi egyszer megiszom egy jó koktélt a barátokkal korszak.
Telt múlt az idő és a srác valahogy babalépésekkel közeledett felém. Egyszercsak ő keresett,nem én hívogattam görcsösen,ő kezdett küldeni apró üzeneteket napközben.
Egyszóval:nem voltam görcsösen rákattanva,hanem a fejlődésemmel foglalkoztam. És ezt ő is észrevette. (Neki sem volt amúgy egyáltalán barátnője ez idő alatt,családi,más rossz helyzetek miatt)
Aztán jött a randi,csók és így tovsbb,egészen a kapcsolatunkig(ami most már 1,5 éve tart)
Utólag megkérdeztem tőle,csak viccből,hpgy mégis miért gondolta meg magát:)
Mondta,hogy túl bulizós voltam, rá voltam nagyon görcsölve az egészre,megfojtottam őt a ragaszkodásommal.
Mindezen idő alatt én pedig azt hittem:túl ronda vagyok ehhez a jó pasihoz,nagy a seggem,túl göndör a hajam szb.
Szóval lényeg a lényeg,hogy soha nem tudjátok mi játszódik le a pasi fejében igazán. Lehet,hogyha többet koncentrálsz magadra, pontosan akkor fog az a legjobb barát is észrevenni valamit benned.
24N
Ritka sikersztori, örülök, hogy leírtad.
De azért más a felállás, mikor a lány tartja barátzónában a férfit. Hidd el, ilyen esetben mi ugyanúgy nem tudjuk mi játszódik le a lány fejében, viszont a lányok ilyen jellegű kinyilatkozása általában végleges. Kérdés az is sokszor, hogy a barátzóna az csak egy időkérés-e a másik felé, és mivel a mai világban nem olyan kommunikatívak az emberek egymással, sok a félreértés és végül az egyik megunja és továbblép.
Mi baj a göndör hajjal? Én épp mostanában zúgtam bele egy csajba, akinek olyan göndör fürtjei vannak, hogy még... :D
Amúgy az itteni "barátzónás" picsogók legtöbbje nem klasszik barátzónás. Tehát nem arról van szó, hogy a csaj tényleg barátként tekint rá, plusz vannak közös programjaik, lelkileg közel állnak egymáshoz stb. Hanem arról van szó, hogy a nő a "legyünk csak barátok" szöveggel koptatja le a pasast. Na, az tényleg gáz lehet.
Köszi, ez tök pozitív példa, jó ilyet olvasni :-)
Viszont nem minden nő bonyolítja annyira a dolgokat. Én is jártam már úgy, hogy valakinek elvileg nagyon bejöttem (külső belső is), tepert egy kis ideig, de egyből őszintén megmondtam, hogy még nem vagyok túl az előző kapcsolaton, barátkozzunk, aztán meglátjuk. De végül is gyorsan feladta a barützónára hivatkozva.. mire én már engedtem volna a dolognak. :-/
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!