Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » K. Hosszú barátzónás kérdés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K. Hosszú barátzónás kérdés? (Lent)

Figyelt kérdés
Ha hónapokkal a kudarc után is úgy érzem, hogy inkább szeretnék valahogy változni és kikerülni a barátzónából, mint másvalakit keresni, akkor ez azt jelenti, hogy becsapom magam, vagy érdemes elgondolkozni azon, hogy ha tényleg ezt akarom, akkor ezt kell megpróbálni?
2013. aug. 30. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Becsapod magad. A barátzóna olyan, mint a fekete lyuk. Semmi nem szabadulhat ki belőle...
2013. aug. 30. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen, és mekkora kudarc volt. Szóval hogyan próbálkoztál eddig?
2013. aug. 30. 22:53
 3/8 Nem mondod :D ***** válasza:
ez attól függ, hogy mennyire fontos neked az illető személy...tudod, van aki aranyat ér és van, aki szart se...
2013. aug. 30. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:

A történet a szokásos. Megismertük egymást, megvolt a vonzalom, a szikra, eljött az idő, a helyzet 100%-osan egyértelmű volt, de nem mertem lépni. Maradt a barátság.

Később, mire mertem lépni, már késő volt, elutasított. Azóta a kapcsolatunk 2 rövid emailváltásból állt, semmi egyéb. Egyelőre hagyjuk egymást békén. Nem is fogom keresni a továbbiakban, mert felesleges lenne. Keressen ő, vagy tényleg az van, amit az első írt.

Ha megteszi, akkor sem fog történni semmi extra. A közeljövőben nem kívánok a nyakára mászni. Addig biztosan nem, amíg ki nem javítottam azon hibáimat, amiken elcsúszott a dolog. A kérdés, hogy ez megtehető-e, és érdemes-e.

Többek között azért gondolom, hogy igen, mert eközben másokkal is ismerkednék, de mégsem görcsölnék rá. Ha pedig véletlenül leragadok valaki mellett, nem hiszem, hogy bánni fogom.

2013. aug. 30. 23:46
 5/8 Nem mondod :D ***** válasza:
Szóval, ha jól értem, te vagy a fiú és arra vársz, hogy ő lépjen....omfg...
2013. aug. 31. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem jól érted. Olvasd el újra.
2013. aug. 31. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
szoval volt egy egyertelmu helyzet (pl. megcsokolhattad volna) de TE nem tetted. szerinted mit gondolhat a csaj?? megsugom, lemondott rolad, lehet hogy tetszettel neki, de TE olyan jelet adtal, hogy neked nem tetszik. mit varsz ez utan?? még neki kene keresnie teged? nem, gondolkozz mar..
2013. aug. 31. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Azóta évek teltek el, és folyamatosan kommunikáltunk. Jóval később történt azt a rész, amikor tényleg be mertem próbálkozni.

Ez abból a szempontból érdekes csak, hogy egyszer már lett volna esélyem nála, tehát az nincs, hogy egyszerűen "biológiailag" ne lennénk kompatibilisek. Vagyis ha egyszer már vonzódott hozzám, akkor miért ne lenne ez lehetséges újra? Nem feltétlen a közeljövőben, sőt, biztosan nem.

2013. aug. 31. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!