Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ha képesek lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ha képesek lennének vonzódni a síros nők a túl kedves, félénk, határozatlan, barátzónás típusú fiúkhoz, akkor boldogok lennének?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nőt hallok sírni, hogy minden pasi egy szemét, mert megcsalja őket, bunkók, csak szexre mennek, átverik őket stb stb....

Ha ezek a nők képesek lenének vonzódni az ilyen pasikhoz, akkor boldogok lennének, mert az ilyen pasik tényleg rendesek azért alapjáraton?

2015. okt. 28. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem rendesek alapjáraton, vagyis nem mind, szóval ez még nem garantálná, hogy egy ilyennel boldogok lennének.
2015. okt. 28. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Én az vagyok,szóval mellettem igen.Másról nem tudok nyilatkozni...

24/F

2015. okt. 28. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Nem mindegyik rendes, sőt van olyan is, aki a felszínen rendesnek tűnik a mulyasága miatt (sokan félreérik), de belül igazi férgek. És hiába vonzódnának hozzájuk és jutna el a kapcsolat odáig, hogy egyáltalán létrejöjjön, boldoggá tenni még mindig nem tudnák a nőket, ha tovább töketlenkednének.

Az értelmes, intelligens, egészséges lelkű nők rendes, kedves de ugyanakkor határozott, talpraesett férfival boldogok. Ezek ugyanis nem ütik egymást. :)

2015. okt. 28. 22:26
 4/9 Kisboltos ***** válasza:
63%
A sok férfi, aki itt sír, hogy nekik milyen rossz, pedig ők milyen kedvesek, rendesek, ellenben a bunkókkal, azok közül több, mint a fele csak megjátsza, és egy borzasztó ember valójában.
2015. okt. 28. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

A dolog ott kezdődik, hogy a "kedves" fiúk 80%ban csak addig kedvesek, amíg valami olyat nem teszel, ami nekik nem tetszik.

Továbbá nem csak a félénk, "ágybasz..rok, és erekcióm lesz, ha nővel beszélek" és agresszív "minden nap részeg vagyok, és szeretek boxolni az asszonnyal" típusú férfiak léteznek.

Nőként állítom, hogy nem igaz az az általánosítás, amit soviniszták (egykori kedves fiúk) terjesztenek, miszerint a nők nem adnak esélyt senkinek, aki nem gazdag ÉS jóképű. Viszont ha határozatlan vagy, és nincs benned semmi magabiztosság, akkor finoman szólva mocskos nehéz lesz párt találnod.

Egy nőnek rémes, ha egy nálánál határozatlanabb férfival kell együtt lennie, és inkább anyai ösztönöket kelt benne, mint szerelmet, szóval nem, nem lennénk boldogok.

Olyan társat próbálunk keresni, aki a legjobbat hozza ki belőlünk; nem nyom el (nem atyáskodik felettünk), viszont nem is húz vissza.

Azért hallasz "sírni" nőket a bunkó férfiak miatt, mert a magabiztossághoz, jó kiálláshoz és határozottsághoz (amely tulajdonságok hihetetlenül nagy hatást tudnak gyakorolni a nőkre) általában betársul az arrogancia, és agresszió is, amiket a kapcsolat elején még nem lehet úgy kiszúrni, és ez rontja el a dolgot.

Az a jó hír, hogy a magabiztosságot lehet fejleszteni, szóval ha hajlandóak a sikertelenebb fiúk erre egy kis energiát szánni, akkor nagyobb esélyük lesz társkeresésnél...

2015. okt. 28. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam tutyimutyinak. Ha egy társaságban kell eldönteni valamit abban általában nyomós szavam van, elintézem a saját gondjaimat, ha a hatósággal állok szemben sem szoktam aggódni mint az átlag. Nem vagyok erőszakos, nem verekedtem gyerek korom óta. Ezt talán a modoromnak köszönhetem. És nem is nézek ki rosszul. Lányoktól sem félek. Ennek ellenére az érdeklődésemet nem nagyon viszonozza egy sem.
2015. okt. 29. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:

En is probalok ravenni egy csajt szanalomszexre de mi ertelme is lenne azon kivul h jobb esetben mindkettonknek jo, utana meg rajonnek h csak sajnalatbol volt velem.

Hadd sirjanak ha ez jo nekik, nem ettol lesz jo/rossz vki.

2015. okt. 29. 07:28
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

5-ös írta: "Olyan társat próbálunk keresni, aki a legjobbat hozza ki belőlünk"

miért? magatokból nem tudjátok kihozni? "mankó" kell hozzá?

2015. okt. 29. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

ismét az 5-östől kérdezek:

"Az a jó hír, hogy a magabiztosságot lehet fejleszteni, szóval ha hajlandóak a sikertelenebb fiúk erre egy kis energiát szánni, akkor nagyobb esélyük lesz társkeresésnél..."

és hogyan? képzelgéssel? bebeszéléssel? önszuggesztióval? mivel lehet fejleszteni HA A VALÓSÁG MÁST MUTAT? (más a tapasztalat)

aha, már értem, az elméd teremtő ereje, vonzás törvénye, te vagy önmagad istene és ehhez hasonló eszetlenségekre célzol.

2015. okt. 29. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!