Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármennyi esélyem nála? Barátzónás, kifejtős kérdés.
Szóval még tavaly megismertem egy lányt. Illetve nem megismertem, hanem egészen egyszerűen felvettem Snapchaten. Először a külseje fogott meg: vékony testalkat és gyönyörű arc, amolyan "szerelem" első látásra. Írtam neki, és ami rögtön feltűnt, hogy végtelenül kedvesen válaszolt. Nem volt érdeklődő, de elutasító sem. Válaszolt mindenre, és nem csak egy-egy szóban. Az írásképe is tök rendben volt, értelmes lánynak tűnt. Utána jött egy félreértés (talán nem látta az üzenetemet), és nem válaszolt. Én pedig nem erőltettem a dolgot.
Idén kitettet egy képet, aminek kapcsán írtam neki. Ismét felfedeztem, hogy milyen aranyos lány. Felvettem Facebookon, visszaigazolt, és azóta ott beszélgetünk. A lényeg az, hogy mindig én kerestem. Ha nem írtam neki, egyszerűen nem beszéltünk. Meg úgy elég nyögvenyelősen ment az egész. Én kérdeztem, ő válaszolt, néha visszakérdezett. Szóval nem tűnt jónak.
Aztán egyszer felhívott. Ég és föld. Eleve annyira édes hangja van, meg a stílusa is nagyon tetszik. De ami igazán jó volt, hogy mennyire gördülékenyen ment a beszélgetés. Finoman utal rá (vagy lehet, hogy csak én éreztem annak), hogy nincs barátja. Későn este hívott, és órákat beszéltünk. Őt is meglepte, hogy hogy elszaladt az idő. Aznap este mosolyogva aludtam el.
Utána másnaptól ugyanaz volt, mint addig. Kicsit lassabb, enyhén vontatott írogatás. Este felhívtam, megint tök jól elbeszélgettünk. Beszélgettünk a fiúkról, mondta, hogy senki nem akar vele járni, meg a barátnője sokkal több fiút érdekel, és hogy ő sokkal szebb nála. Küldött képet róla, persze az én "kiszemeltem" ezerszer jobban néz ki, szerintem. Persze folyamatosan flörtölgetni próbáltam, de csak finoman; néha fogadta, néha elengedte a füle mellet. Igazából próbálom lazára venni a dolgot: bókolok, de nem istenítem, néha játékosan sértegetem kicsit. Ő is pont így csinál, persze bókok nélkül.
Aztán elutazott a barátnőivel; látta az üzenetemet, de nem válaszolt. Snapen (nem csak neki) néha küldözgettem képeket, néha magamról, vagy csak úgy a saját életemből. 1-2 napig semmi reakció. Gondoltam, hogy oké, vége.
Tegnap este írt, aztán felhívott. Majdnem kiugrottam a bőrömből, mert ilyen még soha nem volt, hogy ő keresett. Amúgy is ittam tegnap egy kicsit, jó hangulatom volt. Szóval beszélgettünk, az exekre terelődött a szó. Kérdeztem, hogy hány volt. Mondta, hogy nem mondja el, mert nem beszélnénk többet. :D Aztán végül elmondta, persze sok volt. Volt egy barátja, akibe nagyon szerelmes volt, neten ismerte meg, és nem volt egy nők kedvence típus, de neki nagyon bejött.Mondtam, hogy milyen szerencsés a srác... Állítása szerint nem volt egy éjszakása soha, és hónapok óta nincs senkije, pedig szeretne valakit.
Megkérdeztem (viccesen), hogy az elmúlt két hétben hány fiú hívta találkozni. Egy sem, mondja. Én meg: "én senkinek számítok?" Ilyen gonosz nevetés, és így elkezd számolni, hogy "akkor" hányan. Mondom, hogy inkább nem szeretném tudni, hogy ez miért számított nullának...
Aztán mondta, hogy fent van Tinderen, és csak ma hány match-e lett. De nem dicsekvésből, inkább csak olyan naivan, úgy éreztem. Aztán talán gonoszkodásból mutatott egy képet az egyik külföldi sportolóról, akivel match-e lett. Hát, az a típus, akire ránéz a magamfajta átlagos hím, és azt érzi, hogy tehet bármit, minden erőfeszítés felesleges. A kiszemeltem szavaival: "ő még neked is tetszene". Aztán mondta, hogy offolta, mert a gyerek fel akarta hívni a hotelszobájába. Oké.
Szóval így elég rossz hangulatban tértem nyugovóra. Nem tudom, hogy ez az utolsó "felvonás" csak az agyam húzására irányult, vagy tényleg ilyen kis naiv, és egészen egyszerűen megbeszélte velem a pasizós dolgait. Általában elég jó emberismerő vagyok, de most nem tudom megállapítani. Igazából realistaként arra hajlok, hogy egy ilyen lánynál semmi esélyem. De mégis ott van bennem egy kis remény, hogy talán mégis...
Szerintetek ennyi alapján van esélyem? Vagy ez egy tipikus barátzónás történet, és ne is reménykedjek.
Köszönöm annak, aki végigolvasta. Ha lesz ilyen! :D
Együtt érzek,ezen a lányon nem lehet kiigazodni.
Sok ex-es lánnyal nem érdemes összejönni,sokat elárul a jelleméről (noha ez mindkét nemre igaz).
Mennyi az annyi? Nem mindegy,hogy egy 17 éves lánynak van pl 7 exe vagy egy 24 évesnek.
Én is olyan voltam régen, mint te.
Van néhány tanácsom:
1. "amolyan "szerelem" első látásra" --> alapvető hiba. Sosem találkoztál vele, és neten/telefonon minimális infó jön át valakiről. Ezt az embert te nem ismered. Találtál benne néhány vonzó tulajdonságot, minden más hiányzó részt pedig feltöltötted az ideális nőképed egyéb tulajdonságaival. Amit érzel, eziránt a torz kép iránt érzed, egyáltalán nem a lány iránt. Ennek megfelelően sosem szabad túl komolyan venni az ilyen "szerelmet"
2. Még egyszer: sosem találkoztál vele, nem ismered. És mégis hatalmas jelentőséget tulajdonítasz minden apró hülyeségnek. Ne tedd! A netes beszélgetés arra való, hogy közös témákat teremtsen és felkeltse az érdeklődést. Utána minél hamarabb tovább kell lépni a személyes találkozóra. Netes beszélgetésre semmit sem szabad alapozni, és nem szabad hagyni, hogy ennyire hasson rád bármi. Te már a legelső találkozás előtt rettentő komolyan veszed az egészet, holott SEMMIFÉLE kapcsolat nincs közöttetek, semminek nem kéne, hogy súlya legyen. Ne reménykedj, ne ítélj, ne következtess, hanem mozdítsd előre a dolgokat. Majd akkor kiderül.
3. Az jó, ha aktív vagy és keresed, én sem szeretek kivárni meg taktikázni az ismerkedés során. De ha hosszabb távon is az a tendencia, hogy ő nem érdeklődik, nem keres és nem lelkesedik, akkor azért venni kell a lapot.
4. "Én meg: "én senkinek számítok?"" --> Ha alárendeled magad, törleszkedsz és megalázkodsz, akkor így is fognak kezelni.
>ilyen lánynál semmi esélyem
Milyen lánynál? Az nem realizmus, ha sikeresen tudsz találni valami indokot, hogy ne kelljen vállalni magad és tenni valamit :D.
A barátzóna nem a lányok hibája, nem ők juttatnak oda, hanem te magad. Ha nem akarsz a barátja lenni, akkor ne úgy viselkedj. Hagyd abba a kombinálást és találd ki, hogyan tudnád előre mozdítani az ismerkedést.
A 2-es válaszoló nagyon jól leírta!
Annyiban nem értek egyet,hogy egy lány is simán rakhat barátzonába fiúkat, ha az maximum baráti érzéseket vált ki belőle. Szóval nem minden esetben kerül oda a srác a saját "hibájából".
"folyamatosan flörtölgetni próbáltam, de csak finoman" - ha akkor nem hívtad el randira, mikor megtudtad, hogy nincs barátja, akkor mit vársz?
" Hát, az a típus, akire ránéz a magamfajta átlagos hím, és azt érzi, hogy tehet bármit, minden erőfeszítés felesleges." - ha ilyen hozzáállással mentél bele a dologba, megint csak: mit vársz?
Remélem, azóta rendeződött a dolog, vagy így, vagy úgy. Vagy hagytad a fenébe vagy összejöttetek. A lényeg, hogy ne ragadj meg ebben a langyos se íze-se bűze állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!