Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármennyi értelme nem egy tipikus "jó pasiként" Tinderezni?
Volt több nagyon szép barátnőm, szexpartnerem az évek során. Némelyikért többet kellett küzdeni, de a legtöbb elég könnyen összejött. Mivel egy ideje nincs senkim, regisztráltam Tinderre. Az eredmény elképesztett.
Szép, az előző barátnőimmel egy kategóriában lévő lányokkal 0 match lett, még a "super like" funkció használatával is. Az átlagosak közül havonta, kéthavonta 1-2, de ők sem nagyon válaszolnak, vagy ha igen, abban sincs sok köszönet. Értsd: egy szavas válaszok, emojik...
El vagyok keseredve. Nem gondoltam, hogy ennyire csúnya vagyok.
Mégis mit vársz egy olyan alkalmazástól, ami a kinézetedre alapoz?
Egy képet lát, és ha az nem fogja meg, akkor szimplán keres mást. Van választék!
Élőben azonban van lehetőséged a belsődet is megmutatni, ami sokszor feljavítja a külsőt. Ezért lehet az, hogy az előző barátnőid szépek voltak, itt meg a kutya sem kíváncsi rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!