Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármennyi értelme nem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármennyi értelme nem egy tipikus "jó pasiként" Tinderezni?

Figyelt kérdés

Volt több nagyon szép barátnőm, szexpartnerem az évek során. Némelyikért többet kellett küzdeni, de a legtöbb elég könnyen összejött. Mivel egy ideje nincs senkim, regisztráltam Tinderre. Az eredmény elképesztett.

Szép, az előző barátnőimmel egy kategóriában lévő lányokkal 0 match lett, még a "super like" funkció használatával is. Az átlagosak közül havonta, kéthavonta 1-2, de ők sem nagyon válaszolnak, vagy ha igen, abban sincs sok köszönet. Értsd: egy szavas válaszok, emojik...

El vagyok keseredve. Nem gondoltam, hogy ennyire csúnya vagyok.

2017. febr. 12. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Mégis mit vársz egy olyan alkalmazástól, ami a kinézetedre alapoz?

Egy képet lát, és ha az nem fogja meg, akkor szimplán keres mást. Van választék!

Élőben azonban van lehetőséged a belsődet is megmutatni, ami sokszor feljavítja a külsőt. Ezért lehet az, hogy az előző barátnőid szépek voltak, itt meg a kutya sem kíváncsi rád.

2017. febr. 12. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Bocs, de a Tinder elsősorban szexpartnerkereső app, szóval arra meg top pasikat keresnek az ottani ribik. Miért csodálkozol ezen?
2017. febr. 12. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban csak a bomba nőkre mész, akkor nincs. Ők általában, ahogy előttem írták a nagyon jó paiskat húzzák jobbra. Egy jó csajnak rengeteg találat jön össze, ezért sokkal jobban megválogatja kit fog egy idő után jobbra húzni. Persze lehet valakinek te is a nagyon helyes pasi kategóriába tartozol. Én a helyedben örülnék az átlag lányoknak is és velü próbálkoznék tovább. A Tinder egyébként egy jó kis applikáció arra, hogy megismerj másokat és, aki fenn van az tudja, hogy már nem épp csak szexpartner keresőként működik, de csodát ettől sem szabad várni. Ettől még ugyanúgy érdemes az életben is ismerkedni.
2017. febr. 12. 08:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Örülök én mindenkinek, de velük sem jön össze semmi.
2017. febr. 12. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha voltak eddig is szép barátnőid, mi a probléma? Ismerkedj ott, ahol őket is sikerült megismerni és hagyd a fenébe az online-t.
2017. febr. 12. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Kinőttem azokból a helyekből.
2017. febr. 12. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyek? Azok mindenféle korosztálynak vannak, de biztos más rendezvényeken is lehet élőben ismerkedni vagy akár utcán is.
2017. febr. 12. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Inkább suli meg ilyen fiatalos programok.
2017. febr. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!