Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy férfi?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akit kb 2hete ismertem meg. Sokat beszélgettünk,meg jól elvoltunk egymással. Bejelöltem facen. Sajnos nem tudom,hogy van e valakije. Mit csináljak,hogy közelebb kerüljek hozzá?2018. márc. 11. 15:35
11/13 anonim válasza:
"Érdekes valakinek meg azt javasoljátok itt ,hogy nyugodtan nyomuljon férfira vagy kezdeményezzen mert nem gáz"
Gáznak nem is gáz. Csak azok mondják ezt, akik szerint még 2018-ban is a férfi dolga a kezdeményezés.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem írok neki
2018. márc. 11. 16:11
13/13 anonim válasza:
Ha se helyben, se azutan, hogy bejeleolted nem kezdemenyezett, nem hiszem, hogy kolcsonos, lehet foglalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!