Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan férfi, aki olyan nővel is összejönne, aki nem tetszik neki?
Hol találok ilyen férfit, akinek csak a belső a fontos? Vonzalon ilyen esetben hogy működik? Vagy mindenképp aszexuális férfit kellene keresnem? Nekem mondjuk nem fontos a szex, mert ilyen külsővel abszolút élvezhetetlen számomra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ez miért lúzerség?
Cseszheted a bomba nődet, ha belül rohad.
Igen, vannak ilyenek, akik képesek elvonatkoztatni a külsőtől és a belsőre koncentrálnak. Hosszú távon jobban is járnak egyébként.
Elolvastam. Nincs külön élőhelyük ezeknek a férfiaknak sem. Hogy hol találhatsz? Bárhol.
A vonzalommal, szexualitással sincs feltétlen baj, nem kell aszexuális férfit keresni csak ezért. Ez relatív. Minden nőben van valami szép valamelyik férfi számára, de akár a belső dolgok is lehetnek annyira vonzóak, hogy minden úgy működjön, ahogy kell. Pl, ha valaki teltebb, a partnernek nem tetszik, hogy a választottja feneke nagyobb, mint az átlag, attól még a mellei, a combja, vagy bármi más lehet számára vonzó és el tud tekinteni attól az egy nem tetsző dologtól. Ez mindenkinél más.
1, Igen, összejönnék. Szerintem mindenkiben van valami, ami megfogja a másikat (egy mosoly, a gondolkodás, egy vicc, stb.).
2, :);
3, Van, akinek a belső tulajdonságok fontosabbak, így kialakulhat vonzalom (persze, ha ez kölcsönös tud lenni).
4, Van átlagos hapsikban is ilyen:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!