Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Tetszik egy férfi, hogyan mutassam ki neki?
Nem szoktam pasik után futkosni és nem is vagyok az a körmönfont nőci aki teszi-veszi magát és helyezkedik, hogy észrevegyék.
Van egy kolléga aki tetszik, egyre jobban, és azt hiszem én sem vagyok számára közömbös de erre nem vennék mérget. Ő sem az a nyíltan flörtölős fajta, szóval nehéz lesz egymáson kiigazodnunk.
Ha többet keresném a társaságát, gyakrabban beszélgetnék vele, akkor ebből láthatná, hogy érdeklődöm iránta?
Én azt vallom, hogy a férfi menjen a nő után ne pedig fordítva, de szeretnék egy kis megerősítést adni felé, nem direkt módon.
38n-40f
38 éves nő létedre ezen agyalni.. :O Kissé fura, de ez van. Igen, adj neki megerősítést, jeleket, beszélgess vele sokat, kérdezz, aztán ha veszi a jeleket, utána már az ő következik ;)
Hajrá!
30f
Köszi
Igen, ezen agyalok, eddig mindig úgy volt párom, hogy az illető keresett engem és egyértelmű volt a dolog.
Elhívni biztos nem fogom sehova, az legyen a férfi reszortja.
Keresd a társaságát akkor. Ha helyes a megérzésed és kölcsönös a dolog, azt tudni fogod. Akkor majd ne utasítás vissza.
31/f
Igen, keresd a társaságát, beszélgessetek. Nem kell tolakodónak lenned, ez még nem a pasi után futkosás.
De ezzel visszajelzést küldesz neki, hogy érdeklődsz iránta.
38 évesen mit veszíthetsz? :D :D :D :D Na, ilyet sem hallottam még!
Nem akarok elkelni, nem vénlány vagyok aki már négykézláb mászik egy pasi után nehogy egyedül maradjon, hanem önálló felnőtt nő ;)
Biztos sok pasifüggő nő van, akinek ilyenkor már bármi megteszi a cél érdekében, de nem tartozom közéjük és lelakott sem vagyok, de azért köszi az ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!