Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen okok miatt egy ilyen nő hosszabb ideje szingli?
Ismerek egy átlagos 32 éves nőt. Egyáltalán nem ronda, sőt tök jó alakja van és már 4 éve keresi társát, társkeresőn is van.
Kérdeztem az igényeiről erre ezt mondta.
"nem mondhatom, h fontos a férfiasság és a határozottság vagy hogy magas legyen az illető. az olyan dolgok, mint vagyon, diploma, presztízs, kocsi röhejesen mellékesek számomra. a közös értékrend, a közös gondolkodás, a másikkal való közös agyalás fontosak számomra"
A külső is másodlagos neki"
Azt mondta azért találja szerinte nehezen a társát mert nehezebben nyílik a férfiak előtt meg és pl nála 3 honapnál előbb nem tudná elképzelni hogy lefeküdjön egy pasival és a férfiak pedig eléggé hamar akarják,.minek várni, minek húzzuk egymás idejét jelszóval
"Jajj 10es te is tudod hogy egy férfi nem várna 3 hónapot."
Az egyedülálló társkereső férfiak jó része nem 1-2 napja (esetleg hete) van egyedül, hanem jóval régebb óta. Így az a 3 hónap nem olyan hosszú idő, főleg, ha a úgy tűnik, hogy a kiszemelt hölgy megéri a várakozást.
38 éves vagyok, és várok simán 3 hónapot, HA egyértelmű, hogy halad valahova a kapcsolat (tehát nem csak elütjük az időt együtt, hanem tényleg kölcsönösen az a cél, hogy megismerjük egymást jobban, hogy egy párt legyünk).
Exemre is vártam ennyit, nem okozott gondot.
"Én se várnék és nem is ismerek olyan pasit aki várna, ez a mai világban nagyon hosszú idő... Nagyon nagy lúzernek kell lennie egy ilyen pasinak..."
Ha ezt te így gondolod, akkor minek akarsz együtt lenni egy "lúzerrel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!