Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan pasi, aki nem szánalmas és nem törődöm?

Figyelt kérdés
Olyan, aki még szívesen tesz figyelmes gesztusokat, van benne empátia, nem totálisan hülye, és tudja, hogy minden ünnep lényege az, hogy megadjuk a módját, és kedves gesztusokat tegyünk, jól érezzük magunkat, nem pedig az, hogy vegyünk valamit, és ezzel "befogjuk" az asszony száját. Olyan, aki igényes a külsejére nézve, de mégsem cicafiú és mer beszélni az érzéseiről, tud kommunikálni, és nem egy hazudógép. Olyan, akinek még van arra igénye, hogy a tenyerén hordozzon egy nőt, és ezt most nem az anyagiakra értem, hanem a lelkiekre. Komolyan érdekel, létezik ilyen pasi? Remélem, hogy igen, de valahogy eddig még nem találtam egyet sem.
2018. márc. 8. 21:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%

Ágnyeszka mondd már meg kérlek, hogy miért tiszteljem az utcában lévő nőt, aki rendszeresen veri a gyerekét. Vagy miért tiszteljem azt, aki félrelép. Vagy lop.

Kérlek, mesélj, hogy mit kéne még tanulnunk egy gyk felhasználótól, aki amúgy férfigyűlölő.

2018. márc. 8. 22:24
 22/34 anonim ***** válasza:
38%

Azt te csak hiszed, kedves 18. :) Édesapám közszeretetnek és tiszteletnek örvend, mert ő olyan ember. És a hölgyek tudják, hogy egy őszinte igaz férfitól jött a köszöntés.

Csináld utána. :)

2018. márc. 8. 22:26
 23/34 anonim ***** válasza:
45%

Férfigyülölő??! Ezt honnan vetted? Én a szűklátókörű, ostoba embereket -lehet az nő, vagy férfi- utálom.

Kérdésed amúgy jogos. De, szted ilyen nőkből van több? Sztem meg a normálisból van több, kinek a gyermeke még a saját életénél is fontosabb...

2018. márc. 8. 22:30
 24/34 anonim ***** válasza:
41%

Az ünnepek lényege mióta az,hogy megadjuk a módját ?

xDD Igények magasak és te mit teszel ezért ? :D Adjuk meg a módját ? Minek, egy nőnapnak ? Egy virág aztán csók, habár te gondolom májusfát akarsz, nőnapra 50ezres virágcsokrot 10kg csokival....adjuk meg a módját te jó ég, máshogy nem tudod magadat jól érezni ? Aztán csodálkozol,hogy hazudnak neked stb. ? Empátia ? Mivel szemben ? Debil vagy és ezt elkell fogadnia ? Mert a kérdésedből erre lehet következtetni. Továbbá nem "nem törődöm".... a hibát a pasikban keresed, pedig először magadban kéne ;) na pusz

2018. márc. 8. 22:33
 25/34 anonim ***** válasza:
39%
#22: nem izgat az ilyen emberek tisztelete és szeretete. Azoknak a véleményére adok, akiket vagy szeretek, vagy elismerem a munkájukat, vagy egyéb okból fontosak nekem. A többiek véleménye nekem mindegy :)
2018. márc. 8. 22:34
 26/34 anonim ***** válasza:
27%

"És pont azért viselkedik így velem, mert nem várom el, hogy a tenyerén hordozzon."

Ez jól fogja meg a lényeget. Talán meg kéne hagyni mindenkinek, hogy ő döntse el, mit szeretne adni és hogyan, nem elvárni. :) Aki meg elvár, az tehet egy szívességet...

2018. márc. 8. 22:35
 27/34 anonim ***** válasza:
30%

#25. Akkor pont édesapámról beszélsz. :)

Kicsi a világ. Őt te is tisztelnéd, ebben biztos vagyok, vagy lehet ismered is. Rengeteg ember életét mentette meg a hivatása miatt, ma is azt teszi, ha csörög a telefon indul, 74 évesen...

Na, mindegy. Vannak még férfiak. :)

2018. márc. 8. 22:42
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

"Férfigyülölő??! Ezt honnan vetted?

Tőled. Pár hete volt egy kérdés, ami a válásról szólt. A kutya nem hozta szóba a férfi-nő dolgokat, te pedig elkezdted ekézni a férfiakat. Többen is próbálták neked normális hangnemben elmagyarázni, hogy felesleges erre kihegyezned a dolgot, de csak folytattad. Ez csak egy példa a sok közül...

"De, szted ilyen nőkből van több? Sztem meg a normálisból van több, kinek a gyermeke még a saját életénél is fontosabb..."

Szerintem rosszindulatú emberekből van több, férfiból és nőből egyaránt. De lényegtelenek az arányok: Szimplán NEM jár mindenkinek tisztelet csak a neme vagy létezése miatt. És nem attól leszek férfi, hogy pl. egy félrelépő nőt felköszöntök e vagy tisztelek e.

2018. márc. 8. 22:51
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan, akinek még van arra igénye, hogy a tenyerén hordozzon egy nőt..." ha kitörlöd a popsid, majd biztos aládnyúl valaki kérdező.

31/f

2018. márc. 8. 22:54
 30/34 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 28. Sajnos, igazad van...vagy nincs?? Nem tudom. A rosszindulatot épp most saját bőrömön tapasztalom (nem a gyk-án).

Nem vagyok férfigyülölő. Csak azt látom, h kevés az a férfi, aki átmegy az élet rostáján... mert, nehéz, mert sebeket szerzünk, mert senki nem jár-akar járni más mokaszinjában... Rohadt egy világban élünk.

2018. márc. 8. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!