Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan pasi, aki nem szánalmas és nem törődöm?
A férfiak jelentős része alapjában ilyen, legalábbis az én köreimben. De mindenkinek vannak kisebb nagyobb hibái, amit a nők vagy felnagyítanak vagy átsiklanak felette.
Úgyhogy a nőn múlik, hogy milyennek látja, részben pedig hogy mit hoz ki vele egy párkapcsolatból. Saját példa, egyik barátnőm szó szerint idiótának tartott, másik zseninek. Hasonló végzettségűek, foglalkozásúak. Szexben is volt akinek én voltam a legjobb, másnak meg én voltam a legrosszabb. Volt akinek vicces voltam, volt akinek negatív. Volt aki szerint nagyon jó velem beszélgetni, másnak meg az agyára mentem bármit mondtam.
Kedves 8-as. De, jár. Édesapám 74 éves lesz, de őszinte szeretettel köszöntötte fel hölgy ismerőseit. Az első nő életében édesanyja volt...aztán a felesége, kivel több mint 50 éve együtt él... mégis megható saját írású verssel köszöntött mindenkit. Ő tudja, mi az férfinak lenni, és tudja mi az nőnek lenni.
Egy férfi, ki az élet viharaiban méltó társként tiszteli és szereti a nőket...
Csak ennyi.
Van, bizony. A párom is ilyen, 2 férfi ismerősöm is, az unokatestvérem is.
Egy dolog: csak úgy, csak a semmiért ezt neked senki sem fogja csinálni, csak az, aki hatalmas szeretetqrva. De vele inkább ne élj, megfojt. Aki normális és ilyen, az szereti megkapni, amire ő vágyik. Azt kellene belátnod, hogy egy kapcsolat nem csak rólad szól. Innen nézve eléggé úgy fest, mintha egy kiszolgálósrácot akarnál...
#14: szép, akkor ők alighanem meg is érdemelték! :)
De az ilyesmi nem jár alanyi jogon.
Kedves 16. Nem csak az életében két fontos személyt köszöntötte... Minden Nőt kit ismer...
Van még mit tanulnotok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!