Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "szia", "szia, mizu? " gyűlölet itt (írásban ismerkedés). Jó még a mizu érthető kicsit, de egy szimpla sziával mi a gond?
Észre vettem, hogy sokszor előjön ez itt és sok nő ezt olyan szörnyű, szánalmas dolognak tartja. Jó hagyjuk a mizu -t. Legyen csak a szia. Mi más kéne a kommunikáció felvevéséhez? Anno ennyit írtam barátnőmnek és most két évvel később itt vagyunk még mindig együtt.
Itt tényleg vannak olyanok, akik elvárják, hogy 4 versszakos jambikus verssel indítson nekik valaki, úgy hogy jó eséllyel viszont válaszra se méltatják?
Ennek vajon a túlzott kereslet lehet az oka? Hogy napi szinten több levelet is kapnak és már csak a "krémjét" olvassák? Végül is elképzelhető, de vajon vannak olyanok is, akik nem, de mégis leírnak valakit, mert egy "szia"-val indít és nem próbál egy bekezdésnyit írni olyannak, akivel még fel se vette biztosra a kommunikációt? Mert amíg nem válaszol a másik fél addig nem jött létre a beszélgetés, addig fölösleges bármi mással fecsérelni a szót. Legalábbis szerintem.
Aki szia ellenes és nem is dúskál a kapott üzenetekben, levelekben, de mégis leírja egyből az ilyet az miért? Milyen érv rendszer alapján? Csak kíváncsi vagyok.
Nem tartom magam introvertáltnak, csak gondolkodó embernek, de ezzel az írással totál egyetértek:
Bár én nem nő vagyok (vagy nem tudok róla xD), de én is sikítófrászt kapnék ezektől a sablonoktól, komolyan (azért a hölgyek kapnak is, ugye... sokat).
Én ha társkeresőzők, akkor igyekszem mindenkinek más-más, egyéni hangvételű üzenetet küldeni. :]
Felesleges sokat írni, elég egy egyszerű szia is, két lehetőség van:
A) nem jössz be neki képek alapján, akkor nem válaszolnak, vagy tiltanak
B) bejössz neki, akkor már szinte nyert ügyed van, de még elcseszheted, vagy jön egy jobb :)
Felesleges kisregényt írni nekik, 4 sor felett automata tiltás, mert túl nyálas az úriember.
KIPRÓBÁLTAM!!! a következő felállásokat:
1) rossz képek, szia = bukás
2) rossz képek, de jó szöveg = bukás
3) rossz képek, jó de hosszú szöveg = bukás
4) jó képek, hosszú, ennek ellenére jó szöveg = bukás
5) jó képek, 4 sor sallang = WIN
6) jó képek, "Szia! Mizu?" = WIN
A válaszainkkal 1 nagy gond van, valós tapasztalatokra épülnek és nem és nem fényezik a szebbik nemet.
Részemről úgy vagyok már vele, ha 0%-nál többre értékelik a válaszomat, akkor ott már komoly gondok lehetnek a pontozó hölggyel pl. falkaszellem hiánya, meghasonlás a feminizmussal, csalódás a feminizmusban, vagy logikus gondolkozású értékes nő is olvasta a soraimat :)
De miért kéne fényezni bárkit is? Ha valaki azt tapasztalta, hogy neki elég az ismerkedéshez a szia, mizu, akkor örüljön neki. Egyébként lehet abból még beszélgetés, persze.
Szerintem igénytelen kezdés, de meg lehet még győzni utána a másikat ha ad lehetőséget hogy mégiscsak kommunikatív vagy.
Egy biztos: szívesebben beszélgetek valakivel, aki érdekes. És egy érdekes kérdéssel nyit. Ennyi, nem több. Nem állítom, hogy ha tetszik a kép alapján, nem adok neki esélyt, bár általában csalódás követi a sziamizusokat, és azt sem állítom, hogy ha taszítónak találom akkor meg esélyt adnék neki a jó kezdés ellenére. De a többség nekem nem taszító és nem vonzó, hanem talán, és a talánból bármi lehet, ha van stílusa.....akinek van füle a hallásra, hallja.
Én nem vitatom, hogy ez működik, ha az ember jól néz ki. Tényleg működhet... Olyan már velem is volt, hogy társkeresőn valaki nagyon tetszett, sokkal türelmesebb voltam olyankor hozzá, mint ahhoz, aki kevésbé. Sokkal többet vártam (órákat), hogy legyen valami a beszélgetésből. De most jön a de. A mizusoknál nem lett. Hiába vergődtem, hiába igyekeztem tényleg egy jó beszélgetést elindítani, hiába volt olyan érvágás feeelingje, nem lett. És akkor csesztem fel magam, sok esetben még meg is írtam az illetőnek, hogy tökre tetszett és tök nagy reményeket fűztem ehhez, meg itt produkáltam magam nőként, hogy na, legyen valami, ugyanaz az ostoba, felületes csevegés ment...
És voltam ilyennel randin is. Mikor rájött, hogy szóban nem tud produkálni semmi érdemlegeset, elkezdett ajánlatot tenni, ami biztos vagyok, hogy sok nőnél bejön. Elvégre is, ha jól nézel ki és kedves vagy, a többség nyugodt szívvel szexel veled. Ha emellé van benned egy kis játékosság, önként jelentkezik kb. Oké, én ezt elismerem.
De aki kapcsolatot akar, az csak forgatni fogja előbb utóbb a szemeit, ha buta vagy normálisan beszélgetni. Ha jól nézel ki, csalódottan, ha kevésbé, idegesen. És mikor valakivel randizgattok egy ideje és még mindig annyira minimalista beszélgetéseket folytat, hogy mizu, hogy telt a napod, te pedig nem érzed úgy, hogy figyelne rád és hogy összetartoznátok (akivel nem tudok igazán, órákon át gördülékenyen beszélni, az ilyen –és akivel tudtam, azzal az első beszélgetéstől kezdve tudtam), akkor bizony képes vagy neki cifrát írni, hiába ragaszkodnál ehhez a dologhoz és hiába lennél türelmes. Én is volt, hogy megírtam, hogy a) légyszíves felejtsd el ezt a szart, mert átkozottul unom és nem akarok minden nap ugyanarra az idióta kérdésre válaszolni és nem hiszem el, hogy ez téged egyáltalán szórakoztat, jobban, mint engem b) merd még egyszer leírni és esküszöm, nem szólok többet hozzád.
A hülye emberek bosszantóak. Akár helyesek, akár nem. Akár azért hülyék, mert ningy agyuk/fantáziájuk, akár azért, mert szociális analfabéták, akár azért, mert lusta dögök, akik tudnának jobbat, ha kicsit megerőltetnék magukat és gondolkodnának. Utóbbiban sokat reménykedtem, főleg annál, aki nagyon tetszett. De ott is egy idő után meguntam a noszogatást és átváltottam bunkóba vagy ignoránsba, mert nem igaz, hogy valaki olyan gyökér, hogy tényleg nem tudsz vele semmi szórakoztatót csinálni önmagában, csak akkor, ha a program nagyon izgalmas, vagy ha mit tudom én, tényleg szexelnétek.
Egy ilyen ember nemhogy párnak nem való, barátnak sem. Időpazarlás és idegesítő. Gyökér, mindegy, mi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!